<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 14:45:
* ?3 B/ I# M0 I( q: I
2 r' R) V: B$ n  g, P5 P5 Y4 p- T文雪儀如何???
- I  A$ q& e0 G; @7 ?2 c2 t溫清清
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:45 PM:: Y9 t9 |0 M7 s5 G$ u( E# V! q& \

& w! t+ t, U, s4 \3 z' [' i無問題,我中意七公,為食伯伯,劉丹演得最好!
& [7 c8 {% H" N8 G8 n. O' m
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:47 PM:! g" z4 t$ `% i% i1 z
. b/ c( Z4 Z* W: u; E. L
溫清清
3 y$ Y2 Z- U7 T) L
做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:46 PM:
  E9 k4 X0 q, O3 p! m
& l3 C3 h4 u% k' j* G$ U9 c不如咁 , up下電視板有咩角色最好丫
$ g4 O( _) [6 i# m% ?
射雕?好呀,郭靖黃蓉我一定係黃日華同翁美玲,七公劉丹,周伯通揀硬秦煌,黃藥師我揀曾江,歐陽峰我揀朱鐵和
Originally posted by toro at 2007-5-26 14:42:' X  z/ t9 F+ e

/ R1 R0 F* d  g4 [記得4個,陳玄風、梅超風、陸乘風同馮默風
! `# {# p, A  N% U
陳,梅,曲(傻姑老豆),陸..............有個姓武..............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:47 PM:+ f% ~8 ], D7 c4 g) |, Y
; F  n. r/ J6 Q# B6 q
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
" b. Y2 m- A  L: w9 U7 V( R有霸氣,但我會中意曾江多dddd,狂態贏叉燒炳少少
電視我唔講lu, byebye
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:, ?% }, n5 M2 a: {& I
7 e3 I/ k$ D: N* _) h* l
唔講拉 , 番黎拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:49 PM:
9 {2 C  k) u- J
+ n6 b2 \1 `2 G& n做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
8 \, v) p3 V8 ?8 a
吳美「行」好似演過溫清清?江華做夏雪宜嗰套?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:! y; d+ y7 w* x
0 C/ S8 F% X% F8 Z2 l
睇過小說多數憎電視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。