<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:
' W- n5 B# q' \, q5 O( Y
. f* {8 @' S8 {! X- Z% N4 J你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
* \( @8 Y2 X! H) F. z" ?呃post~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:03:
/ n3 X0 V4 X3 Q# T0 F8 F  J) j) I% P+ A- ^+ G" a
呃post~~~
! A4 W8 U" H8 s5 _5 K( T4 [- i佢除左呃post,冇咩野做
Originally posted by 左輪仔 at 10:05 PM 22:05:
0 T- p! V- \0 }* T6 f
! Q& K% U5 `2 I: ?+ U佢除左呃post,冇咩野做
; b: j! h# f/ a4 _非常贊同!!3 d# |$ c+ C& q: R
阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-22 22:06:$ v8 Y) M. ?# {; j) ]- _
4 t. K. A! U: i& D) Y9 _
非常贊同!!
( R  T: K( i6 @1 C5 H阿左!靈異板有沒有咪問題嗎?
- m9 e! R& L8 @; O
冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
yo hoooo~~~~~~~~~~~' e* I3 H& Z; g% \! t* Z& C# j
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
Originally posted by 左輪仔 at 10:08 PM 22:08:
1 n- D8 x! O" H1 d. N8 Y
  y% K' z/ ~1 ~( [( J; [冇咩問題,而家02版都開始飽和喇~.~
* G& X8 O  Y' S2 K
em............甘好啦!!!' i5 a7 W; C! V3 P# V5 l1 }9 }1 H
沒啦!!要問下丫嗎~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:00 PM:
* P2 N& Y9 O6 T* V$ ]; l, Q; J7 c, L, E5 ^) i9 k5 R( `$ [
你除左55~仲有冇第2樣野講嫁
) L+ ]' T/ z5 E1 P: |* I' V你咁講野ga
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:12 PM:
6 U  L: U! z, ~0 H6 x9 Xyo hoooo~~~~~~~~~~~" `1 n- O+ r( W" a& q: g
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
4 ^+ U+ z4 T$ H) k% zyoyoyo~~小米
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-22 10:00 PM:
- G# d+ x% e6 S1 g. C7 |) C& o886,1135再黎
! W1 |" \0 f2 I4 C3 e' l
cu later
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:12:
5 C* f1 v+ e, @1 F; B! B4 U1 [yo hoooo~~~~~~~~~~~9 M) Y1 g% q3 d! R# N, G
有没人啊~啊啊啊啊啊啊
4 F3 [" |# {+ ]
hi~小米
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。