<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
你地係咪全部都係B的
Originally posted by twh1110 at 08:41 PM 20:41:; P* X/ m6 Y) c  O
/ M% ?* j( i5 |/ e3 i  B
照踢~~~
7 }+ m3 @* ~7 W
我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
Originally posted by invisible at 2005-6-22 08:45 PM:- |' a% T) x0 z1 b
你地係咪全部都係B的
# H) _: ^) W, ~! f
我係
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:42 PM:
) r3 J( g4 ?/ x+ G4 |- C2 o( n$ a
( D. s# P0 r$ c0 A: |0 @! w" |7 y通州街多3 p* ]7 A; m3 R: g7 {  b- i4 [
不過我唔勁 =.=
$ w! u$ c8 ?7 _4 x; Z' I* Q3 T# U  [( D+ D* V
我都踼架
6 F! A9 D9 w8 C不過都唔勁呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:5 m7 \# b/ Y/ w2 `' G

5 \. G3 n: J) Q$ P( |% ]我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
2 A8 x$ U8 V) P+ u( J1 Y$ q2 O講真定講笑呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:43 PM:
# n5 B6 @- ~& Q5 [
( v- ]& ^! R" O- S, e) u好容易pk =.="( o+ ^4 p5 D: d- {  Z+ Z
就住就住踢就冇癮啦
* O. s5 f1 `: n+ x' U0 m# X% h
做gk先慘
* x4 c0 ^( R: i咩都睇唔到(太打雨); N3 q% q: S% M; M% I
冇啦啦個波飛埋你
. A) R) S! B! f# w; `) x/ O一係就冼手,一係就食波餅
【icon小偷™】
Originally posted by invisible at 08:45 PM 20:45:; ^( {6 A/ X$ E) y; X, r
你地係咪全部都係B的
7 e% @8 b; O" aem........算呱!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 08:45 PM:) x# \! ~- R5 F2 s

G# K0 k% X0 J  `0 l我係
+ J  B: |4 r' c0 C* `
me2
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 08:46 PM:
& I  m  a% |% P* y8 p4 w1 D" ?0 B* `8 i5 e5 r
做gk先慘
' H  s% |' T( q5 F咩都睇唔到(太打雨)' t( x. J9 ]1 j* S2 e" M- r: o
冇啦啦個波飛埋你
5 B; J& f. M9 m1 d( _6 X+ r一係就冼手,一係就食波餅
' x; n% o: i+ F$ h* p* Q2 g55~~; r5 \) @: y, L& Q" s: v
不過我冇做過gk, 所以唔清楚...
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 08:45 PM:
& u8 Z1 h+ u' ?) Q, }# w! k7 F# `
$ O7 W& J: C3 P; c! P0 r我地這里很多單案件都系下雨踢球被雷劈死的啊~~
+ x) ^5 I+ W9 _7 u( I! }
7 s3 }7 i4 r" ~- x- Y5 y# Q$ P7 C5 W, l* p8 u+ D: u4 J
其實行雷踼足球是好危險
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。