<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
00考咗oral未?
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:01 PM:
+ l6 u7 n* B; `; J+ n  U; u2 Y00考咗oral未?
6 `( U/ k! ^+ }  C. O3 Y3 C3 @
考左喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:01 PM:
3 E/ _- e) H6 w3 u4 q% k8 N# r3 N, K7 `! g* b6 _0 V
考左喇
5 ?5 S- b  P% q0 i% N7 F
............../ B7 E( b9 P* S, i
好似愈黎愈緊張tim
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:03 PM:
% v. ^6 u6 U( b+ u4 S% T( V: ~! v: y' E! h: X; q1 M" r0 T4 t
..............
0 z7 O4 D) A0 `5 d好似愈黎愈緊張tim
1 m( R2 _; J7 c入到去就唔會o架喇.....我諗
其他bro.去哂邊??
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:05 PM:5 V! G: b; K' G& S% N4 i6 _
其他bro.去哂邊??
' x; h+ m( w% @9 M' Z: y我都唔知
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:03 PM:
, x3 m- k' F+ ^
: V! y2 y8 n1 Q5 n0 J..............) Q8 }6 W! N1 [/ D$ w
好似愈黎愈緊張tim
( A% w  \/ ~1 I  W/ v$ _通常講得多就唔會緊張的7 m! S8 C  M- I; X4 s$ b; _
我起初都係好驚
' C. d6 V7 J( D但依輪講多左就好順同無咁驚
我想問下有冇人有賣新一版o既男兒當入樽???
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:06 PM:
/ ~: L3 h' ^  Y: n
; P- {/ f2 \* f. q6 Q  ~通常講得多就唔會緊張的$ K) B: V9 h+ x2 I5 V0 m: f# k
我起初都係好驚
: h  g) ]6 P3 V2 }+ ]. v9 W但依輪講多左就好順同無咁驚
: j* Z( R% o4 a: }) g/ c: O8 c我就唔同你囉
/ g& i- T. k! J: ?我入到去就唔驚喇
(左仔食飽煲煙中)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。