<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:10 PM:& n' M6 {7 s6 x' `* Z; F
(左仔食飽煲煙中)
4 S; x( U' x6 g% ^- r
hi左
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:08 PM:( a( ]: p; J6 [/ E% r8 ]+ B

/ Q# o8 E  k) Z* I" l4 d9 A* g我就唔同你囉
1 Z6 H* d- n1 X2 f我入到去就唔驚喇
: g3 v; ^& S, G: q2 x( X等咗幾耐??
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:10 PM:0 N7 N. K! j* `. O4 I! n
(左仔食飽煲煙中)
- D0 q1 r$ u( l
hi again
【icon小偷™】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:08 PM:
1 a. R* \5 E" A! Z. m# R( X: t! p# D6 _6 n& k8 X
我就唔同你囉3 m$ z( Z. E' K' C, X6 `; E0 r
我入到去就唔驚喇
5 m* a7 U; j( G" w我考七科都好驚4 X2 X9 }) ~# G6 }( Y  j
但考考下就愈來愈無咁驚
hi~invisible,00仔,11仔
Originally posted by twh1110 at 2005-6-22 09:10 PM:  U! u( J% V" _

3 L% m' U, R& ?+ I" E  J等咗幾耐??
* J. }' v% V, v. |2 V6 a! n6 j
我考4:15 pm, 係第一批, 所以好快就考完
/ G/ G, {: u9 C1 e% ?+ K( y我諗我等左十幾分鐘倒就考囉
Originally posted by invisible at 2005-6-22 09:11 PM:
. @3 `0 d+ J) K  A; N) G0 q3 p8 ?- Q4 d
我考七科都好驚  {6 B5 }* s8 e" ]
但考考下就愈來愈無咁驚
2 ^+ J/ v5 m4 s* A/ C( |. ~我考其他科一d都唔驚 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:12 PM:5 T: K$ U( X! s8 e
/ D7 v  i2 f5 |) h1 O! z0 H5 d- V
我考4:15 pm, 係第一批, 所以好快就考完( {! h: @% B; P0 S6 F8 P
我諗我等左十幾分鐘倒就考囉
9 o; _% B5 K/ k! o/ T& {3 z( v我有個朋友天光等到天黑~~
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 09:12 PM:
4 W7 D$ r7 D  W. l' [3 _" o7 Ehi~invisible,00仔,11仔
% s' ^0 y) \6 m7 Z" X  b3 j
hi左仔
0 J* u$ Q0 A$ O2 v5 _+ j4 _你可以叫我做隱行人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-22 09:06 PM:* _- |9 q+ ^& N) g- R3 S9 e
我想問下有冇人有賣新一版o既男兒當入樽???
- T+ w* E6 {1 }# b2 D' J

" Z( ?. Q# `2 O" F9 p0 E- O: p: B7 {' _2 h3 f1 H2 ]
無呀
: }+ b  x$ d. N( l6 {* S# G! {因太貴了
& D) ~' U# H' I* D- t6 F* l5 Y我有舊版咋
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。