<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:28:$ ?( X. f9 T: F  l! y
0 k& ~6 q1 }2 `9 `! {
如果我係女既話,一家好"lum"啦5 H# N9 \8 q4 n& j5 ]
. ~" Q* `& d; {% F+ C' a/ j! ~
死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
$ |: S7 C9 F( X& p( g$ u  Y
/ A' y$ J2 \! l
"他抖緊" 咋死野哈哈...& Y4 X- d" G$ ?
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:5 b7 W: r- {' ]' f" E% G+ `

- C! z" d( `, e8 b& {- U' K1 C) r- J
$ v% ^% L/ G* ^. |( S"他抖緊" 咋死野哈哈...5 Z' I6 d8 m7 r' R  X9 L7 `
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
+ Y2 T/ u/ A, M+ P* F咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:31:# Q. w9 T  N0 K8 k1 w
+ N$ E; i, j! t% w
咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
8 r6 C; y) k; a
+ [. c0 [5 J7 s, e6 u! q7 o* \1 X* {佢地呢,冇人講野既= =??% S, `9 K9 e5 f, K4 |: \
我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= =") f; h' y% y5 V4 ^9 p8 h' l& W0 P
佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!& F" G' }0 z' \+ T7 X' a; Y
beibei先~~探視完畢
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:
. U- V0 f1 \8 y( v0 @1 }) N# t& {* P$ A
3 q; K5 R: b4 A3 t' K* {: q
佢地呢,冇人講野既= =??1 Q, @6 Z1 h" o/ `1 }) k) ]
我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="/ o; k. M5 k+ b  f. ]% X. d; v
佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
" T4 z; Y+ ]: z3 H6 Lbeibei先~~探視完畢
! i7 ~+ f& q/ N9 l/ p5 z  r佢地睇電視@@". d, M: i0 J3 {) i: _, l3 e
ok啦,睇黎高手黎喎
0 e7 ]% I0 w$ Z& q咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
路過中~~~~~~
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
* v6 W. G- T- X! C- k路過中~~~~~~
% B$ u& u. q4 v2 ^! u0 @6 whi~!~文傑
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
8 t; @. `; L8 g: i5 a" |路過中~~~~~~
7 v) i( T, U+ Q2 @. B
發現左啦!!!!!!!!!!
; ?* h" P, Q( o) h4 d7 Y2 r: z5 c& z2 K6 y  V  ?7 r' ^
hihi~~kit
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:$ b; F% |8 q5 I- r6 L# ~
路過中~~~~~~
: ]- v* o7 M+ @+ N4 mhi~條仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:53 PM:
; [) q2 f5 m5 x4 Y: X0 |
8 A7 e0 x, s4 n) [! G% ahi~條仔
  z0 i: v) F0 f6 v& E
????
no ppl .......=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。