<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-22 22:53:
! ~& s4 g1 Q0 d- y* P% V9 ^9 H$ _* b" n/ T- P  m( }: I# \
睇唔到啦,頭先以經睇到啦!
" a) n( c/ x, F+ E6 e2 K! j7 W# o6 li think he want to be a 版主 again
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 22:53:
9 C+ Y! u. a* {% c
/ z4 D) I$ ~9 N- Y5 P# X5 ?可能M巾呢
2 o' O' f# x/ }% S& S! w- y: D/ Z
M Gun = Machines Gun
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-22 10:54 PM:
2 K3 _$ K% p' N0 b: d! F  Q, G6 d
i think he want to be a 版主 again
; C. n0 T$ i* {6 y+ g4 B  D
其實如果唔係太多問題,都唔過份既!
唔好跟我風
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 22:57:5 d4 I1 H: r+ I; d( ]" x
唔好跟我風
( I: w. n5 y# O$ K# A
同一時間出ga
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 10:57 PM:
# U: H% ]3 \  U& _5 b) L  J唔好跟我風
$ f" T8 [; |5 s+ [
我??咁唔好意思
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-22 22:57:) Z2 U/ F# @6 Z  y& \2 x
+ l: m3 t) c2 v
同一時間出ga
& _0 m8 W: k7 h! F
我早你6分鐘喎
Originally posted by william303 at 2005-6-22 22:57:/ m2 T9 Q' [' ~6 l9 a' D  o/ S) L

7 W! H- e9 ]( r- p我??咁唔好意思
" P( `) m3 [5 p/ B  _- b唔係同你講
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 10:59 PM:
, _$ ?+ _3 A$ X/ ]: c0 m  P7 [: s7 O1 E9 ]& l9 w2 A5 \7 ^
唔係同你講
2 y7 K2 E+ _- |. f2 V
55(扮cool中)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 22:59:
: r/ a* K$ ^0 h* C! ~' N( Y. Q! C$ p
我早你6分鐘喎
$ h% w! W* O! y  f" f. \% R
係喎=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。