<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 01:29 AM:* R. S; a' T1 C* ]3 P& W: I) m
5 x7 m, X+ V2 B6 n7 U5 i" c
我都有一個朋友他的數幾好的" y1 f1 U+ Q+ c* ^* e
但佢岩哂.........+ h9 W) z) O! G& l$ V8 h6 U/ x
2 M$ C( J5 h$ d! H( Z+ ~$ q% }/ H, |咁你叫佢去死啦
2 r0 \( V: m- N- E8 z哈哈哈
Originally posted by invisible at 2005-6-23 01:26 AM:
9 w+ L# E0 n5 X" R  O7 q6 w( {' T7 u$ I
版主叫我轉的4 H4 Z. l9 G! ~% ]0 X: i: m1 D
佢話果句英文有問題
& `& {& A7 u6 c$ c$ b既然佢叫到咪轉lo
* H, v5 k& d! v9 V我記得你幅相﹐其實我都覺得無咩問題禍。- I: D; K9 O3 l6 _3 @' Q
尼排EF玩開換相﹐滿城風雨。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 01:30 AM:2 e2 U* [9 `- t: j0 J9 h' j7 P5 q9 L, U- K. A
, I! W! T! W$ @1 b$ Z4 K
係囉....唉~
6 p  N1 D. a6 q' ]$ B% l0 V我都覺得幾煩
* [$ Z2 l. ~+ g0 u咁果一張相的確幾反感
Originally posted by johnwu at 2005-6-23 01:29 AM:
0 V. b% E( [& `* [
' N- W+ a: [$ P. w8 L! l好乖, 呢排成日有人要人轉相, 好煩, 我就吾覺你張有問題
; z3 |* {* w0 u7 U: }' M2 w
都係有個ASS字姐﹐響3X果邊有個會員叫做ilovefxxkingyou添呀
我都想轉下7 r  z: V8 J& k4 r
不過e+咁既關頭,都係唔轉住
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:32:
. m3 ?+ j' A% _+ R1 @' U9 S
6 m! F  w0 O2 {+ @" _都係有個ASS字姐﹐響3X果邊有個會員叫做ilovefxxkingyou添呀
" |1 D' f3 n- L/ A2 n2 z佢可能未比admin咋@@"
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:31 AM:
; Z- q. y& n- R
' y: o% s7 T* D  ]我記得你幅相﹐其實我都覺得無咩問題禍。
6 o* ^7 B% [. o% s8 K6 \尼排EF玩開換相﹐滿城風雨。
8 g! c* J6 u5 ?( A+ W# J
算啦; f1 C  p/ f4 L( m& r. f# y
呢張相同我個名都差唔多
+ T, J) G5 v% ?5 L) ccatch me if you can同invisivle有少少關係吧
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 01:33 AM:
8 g! j# D5 m' r9 r# n8 a% w( }: ]! ?( G& o" W: \
佢可能未比admin咋@@"
. C6 @9 s$ g3 F- c即係話我而家尼幅相都唔得﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-23 01:34:
9 j# J5 O! l1 i6 s5 E6 u8 n4 _% a# I
7 ?: Q0 H# E/ K, h! j即係話我而家尼幅相都唔得﹖
8 t: v' B& B# N: ^" y" H7 w$ W6 R
頭先打錯左字...sor
Originally posted by invisible at 2005-6-23 01:34 AM:% l: Y# s2 u. R! ^
% @- a! q" }7 v. X1 X9 H  \2 F$ Y
算啦8 M$ D3 K. i6 ^5 }
呢張相同我個名都差唔多3 ?4 z  u, l( g' }0 q
catch me if you can同invisivle有少少關係吧
) q6 o, ^- e1 U) I都好MAKE SENSE。。。哈哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。