<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:23 AM:
4 f5 W! ?1 o/ [( I開估~
$ \( B# @* l; }0 q: `3 Z/ A  C+ u
" K# i8 e' A7 l4 a8 H% j櫻花,,櫻花其實好短命
6 X4 v8 ?- t4 n/ D! E0 N; M日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........; N6 x; G4 G2 Z  A8 \
3 L2 R7 Z" T$ C% \  {  e
老師up的,仲有d唔記得
8 W: @  u: `4 i+ Y7 _5 G
係呀,前排日本燒炭自殺潮0 ]4 W) X6 `: ?" H8 i: Y+ h4 p6 D6 A( ^
星島都講過~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:27 AM:# K& t# s' A, ^2 C
' r% j. a* u2 I% v. w
係呀,前排日本燒炭自殺潮
9 L: D6 n0 F5 n, a* }- L( w: r星島都講過~
) m" ^' X& e4 _9 e+ G/ I3 ]
D日本好鍾意燒,
) ?1 ?& {$ _/ h( y
$ G/ `5 z) y6 B% V! L/ o3 n(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:
0 v* M' j0 b" D9 F! |
5 a! y. k7 G4 l% `, H- i, eD日本好鍾意燒,
; T: u' T8 p8 Q, P4 B$ ~
7 T" c0 r1 `4 P(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
0 x9 R5 e9 e" n3 p+ G; U; X2 |我睇south china morning post
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:29 AM:
9 L; O! W0 p2 G% e
7 Q) I1 I' Z1 }7 l我睇south china morning post
7 W5 E! [! S4 {- [
嘩~~e個仲估唔到
今日老師問我地對日本有咩睇法
4 [7 X1 z+ p6 t. Y0 J$ O我個腦一片空白,無feeling
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:' |# P% u9 h6 L1 {( z

- e: D) c" w; s) r7 E+ x7 F& KD日本好鍾意燒,. J5 d7 d  C) a4 W7 |

1 y# O+ A) B$ k5 D; u5 M  Q(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
- v' ]5 S) x3 @: i! Z3 z
sun、east、apple果d體育版得盤口
: C* P8 X" c1 J: s2 u9 ?& ~真正睇體育果d都唔睇佢la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:30 AM:$ ^7 k% t1 [2 W* {9 H$ q

. j1 v8 }" v  N# z嘩~~e個仲估唔到
- v2 j" a& R4 S/ Pit's good for your career XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:
% t; O  X8 n9 N) x" U' r今日老師問我地對日本有咩睇法我個腦一片空白,無feeling
. Z+ O" j1 U/ Q, R' s7 Q
技術提高左
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:2 L, N/ L! x( z& D% n
今日老師問我地對日本有咩睇法3 A" F# t) [6 q1 i5 ~9 Z( s
我個腦一片空白,無feeling
- e1 w) {8 d5 ]: z9 _你e個問題有d敏感~
; i7 B7 @+ B8 e1 P4 V2 C) b我保持中立~
【icon小偷™】
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:33 AM:
. ~' S  _  t3 U
/ ^0 C, i3 Z/ I. I" L$ C  Lsun、east、apple果d體育版得盤口
4 C/ b, U& ?! x) x1 J- X" U3 N' p真正睇體育果d都唔睇佢la~
' @& z* y& e5 @
same as me
3 M5 K" M$ U- V% P. c6 ^我都係ga~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。