<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
早晨
8 [8 c# ], k0 C' ~* `3 L我來報到先
~夜越暗~ ~星越亮~
我都報到!4 t6 n/ _4 P6 C( s" u" K, U( _! S* I
大家有冇睇到會員人數!
* a# M( e+ v6 }# A就快66666
[quote]Originally posted by william303 at 2005-6-23 09:50 AM:/ M7 S4 U( T" H, \
我都報到!' x6 i# y1 |. }& Y; i* i! S; p% w
大家有冇睇到會員人數!6 h( H' }- D) k/ K; M# D+ y- G
就快66666啦 [/quote
! [* M' I4 N" }- m7 N  H4 p, `/ s1 q" x4 l+ ~6 e, b$ t+ p$ S8 F
係咩9 T& g! V4 ?8 o- c1 @* B
我又無留意喎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:01 AM:
5 j3 f# c' c. M$ D2 ?' l[quote]Originally posted by will...
, f+ U0 Y+ U" f; f2 x$ J1 f
石仔係公司呀,食左老早未呀!
在公司' e' \' p$ U1 V8 e. C/ Z
食了; V! R' j2 Q) B, S' U. g" j: |6 T
你又食左未呀
* M% x; V( p% k威仔幾點開工架
+ j/ u6 H1 c2 n+ b( f4 D# d係唔係9:00點呢
' K/ i3 M% ?# r% P) q$ Z! Q. q
8 `! ]. N6 x. C  l! w4 k[ Last edited by stone86 on 2005-6-23 at 10:10 AM ]
~夜越暗~ ~星越亮~
早......我在家....唔舒服....
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 10:11 AM:
% O. A/ M4 X+ i) r早......我在家....唔舒服....
7 q! [3 J# G% D: ~' b# t頂~~~~~~
早呀- O- d0 x% Q; Z0 J. f& M
ASU( V% {+ W  r+ P) m' R% E/ H' e
無咩事,咁要多休息了
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:08 AM:6 W- p( @" o3 ^4 P$ ?" e2 W& f1 F
在公司
& V/ o8 D6 R7 ^% Y+ g; J食了1 K9 ]- ?  A) v: ~( k  U
你又食左未呀% \7 ^( o+ b% L) G7 `7 [) `2 K
威仔幾點開工架
1 V% \3 |: P2 Q5 w2 k- Y- l+ {係唔係9:00點呢
  H! }$ o7 J& l& ]$ M- l
; z4 G( E. }% X: }* M[ Last edited by stone86 on 2005-6-23 at 10:10 AM ]
5 W; W% c, A# S& z8 l9 @4 Y* _) ^
我返9:30,通常做少少野食完老早就上黎!
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 10:15 AM:
/ U- Y7 P, ^: K9 i. ?" l3 y早呀
) p  Q) I0 E4 x4 E  YASU5 }. A& O5 ~5 \# H$ }. l
無咩事,咁要多休息了
8 j; g* |1 O4 ]  S% D. }
我懷疑佢射假波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。