<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:
* L9 s  p" M* A1 d6 U8 Q
5 I; j/ M8 s* h- I7 a, U* ^我突登番黎會你ga' A2 T+ V% d7 I: q0 E
事實上,我去咗其他板呃post
) F& C. Q. Q# `# h9 n8 E) l
嘩嘩嘩~~~直認不諱
仲有1個就66666啦
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-23 12:41 PM:" S/ H- v8 R6 J1 X
% J, Q% n9 m) P  t7 g$ L( j: O
點解唔得?
* ^+ _, h; T* `/ g$ ~9 M$ ^我會post去你個區,得嘛??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:41 PM:5 I9 x( T% ~* k! I0 n* ?

/ }" r) {9 m, f" r1 ~6 E( @1 |我突登番黎會你ga. v1 i) ^% l! [( R. @
事實上,我去咗其他板呃post
- m1 l5 x& Y9 |; [* p你不是要練oral嗎??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:43 PM:6 |3 w9 z* ^/ a& n" ^" O
仲有1個就66666啦
" c: Q& ^8 [# z2 o咁快又多左5個...
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:44 PM:
# h9 y. J  L# ?7 }2 `5 L' T  ~; w7 c8 B& W- G9 [
你不是要練oral嗎??
3 a$ B& u7 V% ^& o5 n8 ^
下午~. m0 Y: q* H+ _. I% m4 ?. \8 j( L
早d起身睇下notes
【icon小偷™】
仲未食飯) k/ k( ]. Y, \% t
上來行下
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-23 12:44 PM:
1 x! D, Q7 y5 x3 m& @1 _4 o
* c/ ^& R0 S7 ~/ y下午~
) O& X& k- u4 a  q$ |' y  Z0 }* s
我都係4 X: X! N' e$ Z/ l$ B  h. {
我食完就返去喇
Originally posted by invisible at 2005-6-23 12:43 PM:) {4 T' o; V3 g8 ?

- x4 h  J8 A( a3 F+ E我會post去你個區,得嘛??
5 S- ~/ y$ X* a+ P5 a歡迎之至!
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 12:45 PM:
- l9 E: C, f, {* G仲未食飯
8 e# D1 b& l* H6 P( D8 J4 \9 k上來行下
! M/ I$ y7 ]: k, @# A' f7 ehi~~石仔,返來啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。