<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:50 PM:
1 F- c+ Q) X) l! a路邊野蛙出現
1 R  b; E- w+ s5 `/ o+ X+ nhey~蛙蛙4 {8 p. S( ~2 N& t
好耐冇見喇
Originally posted by toro at 2005-8-24 09:53 PM:  y5 Z3 P+ e4 e' j) Y# y+ C- c$ z

" W3 w  b2 K3 K% {1 M路邊野蛙咪亂踩,千祈唔好問點解
  X+ f! K9 a# z* X
呢句正
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:54 PM:+ l6 r5 G8 ]% [# u0 _+ K
" M$ e: @% O5 E; w) v* k0 p9 Q
蛙~今日咁早呀?
7 m' c4 V- z& |1 B放早~~00+twh好
Originally posted by toro at 2005-8-24 21:57:4 [$ v, o: ?+ c) F5 h* p4 S

# r( M. g  R' Q: |; c放早~~00+twh好
# w. m5 g) J  S* ~, Pic~係呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?9 b+ K2 N. @/ w, y6 h* w! T6 w

, c7 G* i* j4 }# g( I" N4 ?$ ~# T[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-24 at 10:00 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:
' T& w6 T/ A+ `+ ^
: l% v: u6 |- y9 K" C* @ic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
! V/ S2 M( `# t/ S永遠懷念Jcer, jj
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 09:59 PM:
/ R+ h% h4 i. b- ]
) u' |! L, ]( c+ a# H% xic~你呢,呢排唔見左芬既,知唔知佢而家點呀?
% N( I: ^0 i& K& b, F( J
我都唔見佢呀,佢失蹤前部腦神神哋
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-24 10:00 PM:8 Y( W: c1 W( h: Q. c% z
7 u' f" A# Q7 B
永遠懷念Jcer, jj
, c. D+ w, U4 g應該未死ga
Originally posted by toro at 2005-8-24 22:01:) }8 T3 H7 n) q- ^/ \+ c
3 G$ @. s- d+ w# ?
我都唔見佢呀,佢失蹤前個腦神神哋
4 K1 e5 z) d8 N3 P下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 10:03 PM:
) N0 l+ V& c! u$ O3 ]9 R
1 c" s& z' |" ?# n下......咁好大獲嫁喎,希望佢快d整返好佢啦
! v$ ?; m: B; L1 K) }, G% J係囉
Originally posted by toro at 2005-8-24 10:02 PM:! y3 A% ]8 o6 G% e) j; X7 p& F

3 r  z! P7 w2 a# n應該未死ga
4 u1 j6 |: Y2 Y; `5 m我都係講下姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。