<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 07:31 PM:6 n* n$ L3 c$ S7 [- h* j, _

9 t( T: T( o3 Z  ^, \3 s: N2 H$ N) L謝遜早年係慘,但最後可以大切大悟,...
( \8 C0 \7 ?* K( W( e- g
你揭曉左幾多過五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:12 PM:6 |% w1 [: _' T4 C: f, A! _

$ `$ P0 g; N" o* k* w你揭曉左幾多過五甲 ...
1 K1 f. o1 a. Q: L2 J* E
無左件事
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:14 PM:% [5 Z' P4 F5 M( ^4 B

( o2 u4 [0 I- j# U7 _* n無左件事
% b/ \  F0 Y7 ?4 [0 d我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子 , 搞到變左 ... 己經好慘' C0 t8 D7 {% p  E  j
我今日訓訓下 , 原來最尾一幕都好慘 ...
, o$ z* q& p: i$ o: Y; A$ T認番自己心存感激既觀音姐姐 , 原來係段正淳老婆/ M) R7 Y) {7 [2 q! W0 T
解毒後 , 觀音姐姐死前講野對佢充滿厭惡性 , 對佢一定好大打擊5 e2 n2 e; J. C6 N; |+ Q! _
新既親生仔又唔認佢 ... 我唔太認得用佢報復段正淳果段 , 佢知唔知
9 o( H2 T% V1 r2 |如果知 , 我唸佢當時都崩潰得7788 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:23 PM:
% s$ Q- e) A) T2 j( R( [4 R* }' b9 E5 d+ q
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子...
) V2 x" B' X' P# @4 y; \* T# F又一個我唔厭惡嘅反派
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:28 PM:. g, d" L$ G& c
% R$ @6 Z5 ^3 I% ]7 e8 l$ B
又一個我唔厭惡嘅反派
8 i% q) T! f8 q* a8 x) a我話佢係慘人五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:29 PM:. m0 U6 u5 r# m1 R
8 `( _1 H! \, F2 W- L$ j1 V
我話佢係慘人五甲 ...
) R$ y0 F4 ?6 Y* I  I8 O3 @( ^慘呀,一半一半啦,佢自己揀
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:32 PM:; D! ~' c% {0 n, S% [4 D8 ?
* n& s3 E. G5 F9 |; E
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
* }, ]% h# i8 T& Z; Z佢自己揀咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:34 PM:
! R0 s  C! v0 I1 p* V  M. Q: `! p4 [
佢自己揀咩???
; m' y8 U" Z# d9 g5 w$ M
佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:36 PM:4 @  j# `2 Z+ ]6 f1 V: h! H0 |/ C
1 k  S# Y9 P  b
佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
; ]3 F: [; J3 S2 E佢係正派度混 , 恐怕未成神功己經釘左 ...
6 U. ?" J1 C& G0 B你唸下 , 橋峰會以為正淳係帶頭大哥 , 2 |7 N2 A3 p6 l
證明果時大理王室己經同正派好好 , 王室屈佢兩野 ,
# C( B; y% Y3 b1 r' b佢都立即死得 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 20:10:" p# N3 K: U! |% c6 D% G) p  f

6 C) n$ V; E  H9 H6 I& j# thttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=12#pid2155847
% K: |0 ?! H" P8 C* n月入3萬就養得起我 ... ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。