<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 08:37 PM:
( A% I0 a# C7 I9 I( ?- h忙唔忙一件事, 我開始無乜 mood
5 Z& D! c% S: {2 X3 }
點解呀
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:37:
* V% @* C8 m6 G/ @: ]3 U; [" h忙唔忙一件事, 我開始無乜 mood
$ i: T  C6 P) `4 b2 T" r8 ?
點會咁.....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:36 PM:
, K  _" T/ @) O+ w$ B, J8 _/ @3 q1 m/ `
不是嘛.....
- F, t8 {+ J6 s+ Q, Q

$ [9 L. x# P7 ~* ^0 h, l8 W5 H都冇新 topic, 又冇 response, 我俾咗個 idea 蟹妹, 睇吓點啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:39:# Q* R, s& q% r, ?0 h8 A! k. C
都冇新 topic, 又冇 response, 我俾咗個 idea 蟹妹, 睇吓點啦
, ^, V$ O# R6 v
我唔知喎@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:38 PM:; e3 F! d  {  a7 V6 m! b

; H: Z/ k: D- a0 v點會咁.....
; x! }2 h# f% E5 N4 p8 {! r. l! E
) N' }* b) [& ^" s
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-23 08:38 PM:" \# F' w# W$ S! @$ x0 A& ?8 D: _
" s9 E4 Z( d) k& s: z/ b/ Q
點解呀
; |4 ?: o$ [2 _9 |: k
5 o4 Q: W. E1 I. [對响呢度攪 d 有意義嘅活動開始有 d 無謂 feel, 反而我响 3x 寫表妹 d 咁嘅無謂嘢都有 16000+ 人次, 幫表妹開過澄清 topic 都即有二千幾人次, 搞飲食同英文就得個吉, 唉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:41 PM:
" z0 ~8 I; ^. n1 J9 [! R# [1 `0 _8 W6 |
我唔知喎@@"
* q. M! x8 c1 C0 @/ X
  d# G! z/ C+ }5 I- B! y我叫佢响 3x 搞個粗口 chat room, 總之唔好人身攻擊就 ok$ U/ o# Z' U9 B9 X% ]
其實呢度好多人想講粗口, 可以理解嘅! W7 A7 m) K# u
工作壓力大, 上嚟玩仲要就住就住, 好冇癮
Originally posted by singgeihot at 2005-6-23 20:44:
' l6 I1 P" Z" D對响呢度攪 d 有意義嘅活動開...
& m3 k$ J, R7 Y5 ?* B# @
唉~我都知你咩心態....9 A: b% a3 m- R
我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言....! L7 W4 ]1 b* Q
如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版...仲差呀..個氣氛
左仔, 你覺得呢d post可唔可以post o係吹水區???
8 u; o- i9 p( C3 p7 g; o我就覺得唔得, 所以移左去棄置區~~
" W# ]2 ~0 Y5 s' g' ]7 T6 ~http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=58715&fpage=1
鳥真的回來...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 08:51 PM:, f7 k# r2 j8 P6 I  l
4 ~0 T8 G) y& E4 K$ @
唉~我都知你咩心態....
. c7 [2 D7 p% [# u- }我地都係咁....因為d會員唔係咁多會發言....* Q$ @: |5 S; v/ \2 W, E
如果你咁都叫慘....咁你入下02版,笑話版...仲差呀..個氣氛
0 ~& G& A- }. E3 v- R唉......
8 k  l( r1 b+ z你個版都比我好....4 N7 c/ {4 x- ~6 s
不過我都預左喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。