<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-25 15:40:5 M- l& p5 `* J3 i+ t  @+ i3 ~
講事實姐, 冇女D CD-R 唔蒲頭
& `3 P8 g2 c; {* [8 C
你扮住先囉
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:43:# F$ {  t4 T/ _1 o0 B1 G2 z) m0 T
  a# h5 K3 w6 ^( T7 A% v# s
早有準備:cool::cool::cool:
: W, r$ H5 n  n+ d( @蛙~你比人偷影你既私生活喎
  y3 D2 u- H$ A: Q- ?9 F
! [6 @- X) k2 U& e1 x6 Fhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:46 PM:1 w) f% x) `9 }* R$ b' V* ^
* r1 f/ O" R/ C' S0 y# V
蛙~你比人偷影你既私生活喎: {: s8 E- A8 q1 P- Z, ?

& T6 h) S( E+ {* E& Q  y, d: nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
0 m5 o1 d* B, {4 v( h+ p
其實副黑超同時間係怕人認出我!:cool::cool::cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:46 PM:3 _. x2 \5 ~3 y4 r: y9 z$ k8 q* J
. {  y& d. }3 S4 o
蛙~你比人偷影你既私生活喎
% L0 ?/ `, F& T! [& ~) D
3 B" ], ^" [. F5 dhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76258
6 x3 s' u. w. y1 ^8 k. B
  F& D* r; E! ^3 C6 X! r
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:44 PM:# H: N, \* g& B; a8 A
+ _' Q2 B3 ^- _0 r
你扮住先囉
! a8 t$ g( s" E2 ]) S
好, 我扮CD-R
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:48:
# Q( o5 O. {, e0 S
3 r7 w. s- x$ |7 g; H其實副黑超同時間係怕人認出我!:cool::cool::cool:
; V/ N0 j: o; @1 k* f做咩咁失策呀
Originally posted by johnwu at 2005-8-25 15:49:- x1 u/ w8 D: c/ X
- J* R' R: v+ ^3 g" S
好, 我扮CD-R
2 ^  k) M1 h' o8 t( [9 X9 |
你一早都係嫁啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 03:51 PM:
" }/ s% z' j2 n; ]7 [
* m" O6 z$ [, W, X$ H) y做咩咁失策呀
' s0 ~5 @# @% k% @  e, d8 V6 \5 J
我同d兄弟排好哂先比d記者影ga,今次紅硬,我今朝經已發現有狗仔隊跟我
Originally posted by toro at 2005-8-25 15:54:
! B+ @4 T4 I" }- V+ o. r
, d+ |4 H2 I& X$ U5 e- f" e我同d兄弟排好哂先比d記者影ga,今次紅硬,我今朝經已發現有狗仔隊跟我
* m$ g8 Q6 n: S' e! J1 o
之後再搵john幫你地拍戲,一定冇死啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 04:02 PM:; v1 C- Q" T( p1 g& O$ }! i2 n
) l3 i+ v% K9 e
之後再搵john幫你地拍戲,一定冇死啦
/ Y6 X' n3 c. [* Q3 ^3 q好主意!你有無興趣做我經理人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。