<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我以為版主會互相認識的
~夜越暗~ ~星越亮~
我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 21:28:
) d" D& Y+ C. D
+ }+ i: a* F: w9 a" X, b3x...我地冇實權...
" a: |2 Y& c. z& ~% [我想叫admin取消我地3X扳主的資格
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:31:
3 a6 X' H9 {/ y, x5 c我以為版主會互相認識的
" Q' u. |7 b' q& K' u...........
, W8 h5 {& p* j6 Q我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 09:32 PM:
% W/ |3 G& r; |1 ]. X
3 R) ?. O: [# Y" U我想叫admin取消我地3X扳主的資格
5 V2 @. B* Z/ J$ `
5 F) ]$ H8 m# ?, D- w, j( I
6 G- p0 X1 }1 ~' I& n3 Q
咁會好d呀
( m+ u; w0 L+ E. V' m0 f唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:32:8 J, u# w. d1 r9 z% u8 a
我只是見那裡越來越亂,又好似無咩人理咁
, X/ W. D6 ]- P0 B" E佢地做法唔一致.....; |+ ?% s0 t5 g8 o' e/ L8 L1 O8 Z' a4 Z
冇我地咁齊心.....
2 z& O; X5 ~; r4 H6 v4 d加下有d會員又like玩野....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:30 PM:- {9 I+ r' J: Y* ~4 P. t

4 _5 A8 @8 a/ a唔知點回應=.="
/ C( J- m( l& s, u7 G3 e; X9 z
下次小心lor
Originally posted by stone86 at 2005-6-23 21:34:
! q+ M# r% t4 t4 |/ t8 S5 ?0 I$ [* ?7 b1 w! ?- g5 W! A
/ U. t* I1 X+ T# j  y) q$ V
6 E# ~8 k% V* u6 g: b  W0 U3 Q
咁會好d呀; F' j! i2 f7 J1 a/ N+ V5 g0 ~
唔係佢地見有咁多版主,但無人理,會係咁話人架
7 U5 x$ J) B; u& g, N$ q55~~好無奈...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:33 PM:; ~# o" ]* b/ ]8 i9 _# p: ]" G

$ L: p* ~% ?: _, _' s2 U...........3 V. M/ m/ w- X/ j; D% _
我地呢班就係係到識既......(你係呢個topic見過果d都係)
% H# b  y8 g7 x1 X/ t/ h: v/ Z# J8 H2 u' L3 ]
7 Z6 y- E$ y7 Z% y7 a% J
係呀7 A$ E. R9 ^3 l( s) f* l
都成日見到你地在這裡吹水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 21:34:/ Z5 ~0 i& ^/ ^7 U! B
3 _& ^$ a* J7 f1 g( r
下次小心lor
) W5 [4 u7 O) `' Q. m+ d
我一定報仇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。