<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:21 PM:- q5 t5 O( ~8 X9 C0 X+ T+ P

' _; M! f) r9 c6 \# P' [+ U8 i唔開事嫁,你記得密碼咪可以上黎囉,係你唔記得密碼先會用到安全題問
% J9 o6 \2 I  s  e/ n唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:26:# u$ m) X9 o5 A0 g/ c. _" G' E

' f* I# a% _/ u) o/ z唔咪喎,我明明記得我個密碼喎,唔通記錯咗
# z2 \" G2 V# @3 }- x; \9 ^你記清楚你個密碼?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:27 PM:" y$ ?& T0 Z* o; |

1 D- b& T; g7 D/ [1 M: G! p你記清楚你個密碼?
; @' h/ ]# U  J9 I4 b5 J4 Z唔肯定
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:28:
5 t3 B6 J2 J+ ~0 Q! H4 S# F
/ N0 d: \+ z0 s唔肯定
  \" |2 A& j" q* Z& ~2 l
有冇試多幾次呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:29 PM:' {* R* a9 _9 }6 o5 h
6 f: z9 d& F$ ^
有冇試多幾次呀?
8 g4 Q8 l2 D( D6 p# H! ?! @試咗好多次
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:30:
- s$ E, r! }; E4 z
8 d5 F+ J: S( u2 H2 m試咗好多次
. ~- ?% n; |+ z) I, w% U
你比個申請abcde1918既email出黎,我pm admin,post去版務
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:38 PM:: k  Y( C  s, d" l* ^

0 O# m" s# s; h1 w+ t% G4 epost去版務@@"
+ [! s2 C" z9 q. x" v
post咗
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:41:
* u7 r6 A+ K+ Q: W% S5 T. @: M3 c$ s! m9 {9 B' }
post咗
5 J/ x- S. m  E' l) A! Q做咩咁失策呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-25 09:41 PM:6 b( D' K) f  [% S) f) f+ h4 w

& o" ^* v& m$ P做咩咁失策呀
' P+ g! t- f3 W3 f6 k: v) L
我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
Originally posted by abwong886 at 2005-8-25 21:45:! c2 h$ E- [% ]3 c* K- T8 L+ z

) B2 c1 B3 m+ y我之前改咗密碼,但係唔知點解改咗之後入唔返去
+ H# l6 |  L* u8 e
用新密碼呀~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。