<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最穩定龍門
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 09:48 PM:

奧度la........真係傳左好耐既人

米哥利係一個慘既例子
米高利在葡國都唔知做緊乜喇。

奧度衰攻強守弱,唔得領隊歡心。

唔知高高又幾時翻生呢??哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 09:57 PM:

米高利在葡國都唔知做緊乜喇。

奧度衰攻強守弱,唔得領隊歡心。

唔知高高又幾時翻生呢??哈哈!!
高高呢個人....同奧度啱啱相反

攻弱守強..........但選都應該選唔到佢,咁多人

米高利如果當年制遇好d

依家應該係另一個小巨人
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 09:59 PM:

高高呢個人....同奧度啱啱相反

攻弱守強..........但選都應該選唔到佢,咁多人

米高利如果當年制遇好d

依家應該係另一個小巨人
鬼叫佢活在迪比亞路陰影下。(我極希望意大利唔好再選迪比亞路呢個意大利國際賽剋星入隊。)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 10:29 PM:

鬼叫佢活在迪比亞路陰影下。(我極希望意大利唔好再選迪比亞路呢個意大利國際賽剋星入隊。)
迪比亞路既唯一作用都係得返國際賽經驗law我覺得
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 10:34 PM:

迪比亞路既唯一作用都係得返國際賽經驗law我覺得
佢既經驗咪係點樣累意大利輸波出局。次次外圍賽就龍咁威,決賽就走晒樣。所以佢既非大賽國家隊表現係不能作準的。

佢最大作用係賣波衫。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 11:12 PM:

佢既經驗咪係點樣累意大利輸波出局。次次外圍賽就龍咁威,決賽就走晒樣。所以佢既非大賽國家隊表現係不能作準的。

佢最大作用係賣波衫。
射術都不及當年la

世杯應該會用基拿甸奴拍東尼都有可能
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 11:17 PM:

射術都不及當年la

世杯應該會用基拿甸奴拍東尼都有可能
最驚托迪好唔番要再次見倒迪比亞路踢正選。最令我深刻既一次係2000年歐國杯決賽,佢將當時表現非常好的托迪、恩沙基、後防鐵三角+托度既冠軍送左俾法國......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 11:32 PM:

最驚托迪好唔番要再次見倒迪比亞...
係......諗起查斯古特果腳真係歷歷在目

當年托迪令埋歐國杯,跟住第二年令聯賽,做歐洲足球先生都有可能
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 11:34 PM:

係......諗起查斯古特果腳真係歷歷在目

當年托迪令埋歐國杯,跟住第二年令聯賽,做歐洲足球先生都有可能
所以我咁反對迪比亞路踢世界杯,就係因為佢立過太多過。佢呢一世人都唔會再有機會立倒一次功黎補番佢之前既過,再加上意大利球星浪潮既最後一刻(今屆),我真係唔想再見倒佢再一次毀了意大利......

可憐的簡拿華路、尼斯達、森保達、托迪、保方(佢兩個話踢埋今屆退出國家隊)。

仲有其他以前既受害者巴治奧(98冇正選)、阿柏天尼、迪拜亞治奧、托度(2000年難得長踢正選表現咁好....)、恩沙基(2000年表現好、02年又臨尾俾迪比亞路搶埋正選)、韋利(一直表現咁好,但冇獎)等......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 11:41 PM:

所以我咁反對迪比亞路踢世界杯,...
呢班人我覺得都有d 係比佢搞成咁

意大利實力好似你咁樣講真係好勁,只要唔好比個所謂金童抄禍就ok 哂

今季又係多人既一年,同英格蘭差唔多,我今年都係估意大利捧杯

迪比亞路選黎我覺得都係浪費23人中既一個位罝

選迪羅斯都好過選佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最穩定龍門

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。