<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » d人話英超太多外援球員,有咩意見~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-12 12:31 AM:
我又覺得柏度講o既野不無道理喎
身為...
阿仙奴已經將賓納特,賓特利,謝菲斯等本土好野浪費左......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-3-12 03:44 PM:

阿仙奴已經將賓納特,賓特利,謝菲斯等本土好野浪費左......
所以我一直都唔認為雲格是一個眼光出眾的領隊,就是因為他買的很多所謂平價貨其實所有在球壇都很有知名度,總是掛著新xxx之名加盟的新星。

而且雲格亦不敢去提升青訓產品或本土年青球員,可能佢覺得呢班人在國內也非最Top,倒不如在其他國家找最Top的新星更有保障吧??哈哈!!

反而在非洲分部的兩大新星托尼和伊布爾就有機會,這也難怪,第一真的有實力,第二就是這二人是非洲分部最Top的兩個,那裡可是極多人的啊!!肯定比英國本土青訓的收生多很多倍。

[ Last edited by Kian76 on 2006-3-12 at 05:20 PM ]
我愛長澤
Originally posted by iknow at 2006-3-12 17:44:

Frances Jeffers is not a good player at all... (where is him now?!)
J. Peannet.. remember he's out of contract last year........ so I am not suprised that Arsene sold him last year...

But David Bentley... um... I get no idea why Arsenal didn't extend his contract...........
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-3-12 09:48 PM:

Frances Jeffers is not a good pla...
謝菲斯好似o係格流......
賓特利真係好勁......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
賓納特私生活唔好, 布魯士都煩緊佢呢個問題
一剎那的幸福足以回味一生

我覺得問題是點解本土球員比外援貴???
Originally posted by sagaman at 2006-3-14 09:50 PM:
我覺得問題是點解本土球員比外援貴???
好問題~~d本土球員人工又高,身價又高
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by Kian76 at 2006-3-11 10:29 PM:
咁平心而論若正選陣容一個本土球員都...
唔係得不到重用
而係融入唔到隊波
仲有,我唔覺得雲格係浪費人材囉
佢浪費就唔會賣啦
唔似車仔,咁多錢買個後備番黎
比較有名個d又貴
有時想買都比車仔頂到衡
Originally posted by abc123aa at 2006-3-12 01:03 AM:

車仔後備起碼都有SWP,卡頓高爾呢兩個英格蘭球員先,相反阿仙奴就冇咩,不過雲加都唔會理嫁啦~
哥哥仔, 雲加唔想要SWP咩? 人地用2千1百萬鎊搶番黎做後備咋~~ 點買呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » d人話英超太多外援球員,有咩意見~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。