<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 01:27 AM:
6 k" }$ s7 a+ K' W  n- w' q, n: s
3 f0 X) c* P# i4 n. Y4 d: }, U8 D+ {- U
我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!+ c( \1 w# c8 m

, ^7 L$ J2 Y  A) y7 W% E我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。 ) B8 A9 |# W& P% d$ k
% K* b) E: j, P9 w6 c/ j8 e
3 C3 s0 ?/ K5 E! e6 ^" ~" H, Q

& F, x7 v4 e# ]9 j
* A, l. w( H. M2 d

5 U$ Z6 i5 g+ T6 _' ]& z呢排好次過山車 , 急升急跌
9 f) _% d7 ~6 H, z! `8 _% v: K* }- T
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 11:06 PM:
: t4 N1 D' d) {7 f% M2 `中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
0 V5 v4 K0 b& e' ?) L+ z
6 z  z! v& W# }7 b7 b8 T
升得急 , 跌得仲急 ... 比隻中行綁我半年 , 又唔係好價位放 0 O. q- H. O$ n) M  K9 B4 [, V- u

+ Z0 S" s) p' K' Q* A3 P" A; l
Originally posted by Kian76 at 2006-12-5 12:22 AM:# t0 o* g5 Z9 [( P  ]+ ?9 b/ V
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
/ D$ y: m' `+ ~* I2 ?- z' c, t

8 f4 _/ \- z$ x  M6 {& [/ @" E 恭喜 恭喜   4 [2 t! s  L4 x( C; d2 W
: |9 e4 ]2 X/ E0 H
我估金價仲有得上 , 當然冇今年3-5月咁波動
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-5 09:23 PM:/ |" p" z, O" e' ?, p$ M9 j4 h

+ N& ]+ o+ O. t+ k& h7 d8 }; u6 o& m
呢排好次過山車 , 急升急跌 ...
" Z3 R. `" o7 w. ]! _- o" q( K
; c7 _) E. h) n, A; ~恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-6 12:54 AM:
# N( I# c% |0 N) F# P4 }& A
5 v( j# }$ a& u( [- f
9 Y* i+ I8 N( _% n3 {恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
' L& h5 \9 v2 ?' b4 V5 ~$ U7 M6 b6 O+ u# d3 x( g4 r) F1 x2 O6 [# |6 x
今日隻 552(中國通信服務) ~~~ 勁升 # o6 n* h4 O( Z6 ~5 V4 Q; [* L) J5 Y
工作中(星期四巳知道,今早10:00-10:20係唔得閒) ... 冇時間入 ' E1 \4 m8 }8 ~0 u; I1 [1 I

! E2 l, g8 L$ m: Q; Q8 T1 I. V星期四 ... 就有少少時間 3 o$ ]3 H" ]& x& u- g# [1 q
入 1888(建滔積層板) @ $8.89 , 4K - u1 P5 v( c1 L! }& e( r
今日 ... $9.4 , 4K 放晒
4 C+ m/ z) |5 H$ @3 B( W$ `" s- o都有 約$1.6k(刪去手續費用) 左右利潤
打9肥堡 大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。