<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 21:38:3 ^, Y8 b* \, j/ Z
OMG...型男..-0-"
/ ]' i2 C6 g3 i6 ^- ^4 F佢係A字頭ge Zone 既ID係Evil - Yauning
/ Y# k6 i% S9 G% ]3 J$ d% ~4 X
你覺得佢點
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:18 PM:/ _1 d! h8 Y; N3 Z
' l5 y( }! |) N. b
你覺得佢點
. [* x  _7 Y0 v/ P; S
7 o0 l- H9 r, j' W+ ^其他相ok..但係呢4張相就.
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:31:$ n/ _7 n, H  i/ w1 K/ T

2 q- f" y) T6 u( f1 A5 `; @
. }* W. \; M: Y5 @! a$ m( q其他相ok..但係呢4張相就.
3 G4 Y# j! X) T' \! r其他相ok你識佢
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:32 PM:. Z0 m* y/ ~% s4 r% m6 K" i4 B

+ e3 O1 O; W  x# p4 N其他相ok你識佢
" M! e- ]' l5 J9 `
; D0 u% C4 s- v當然唔識啦..我有上過去睇-0-
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:35:
0 c( q. f3 l: }2 ~9 E$ e( W
6 V+ f1 d# T& z/ Z
, c/ w3 x" D, _1 \# T3 q" v. R當然唔識啦..我有上過去睇-0-
" i/ h; Y2 X. g
樓主好似好鍾意e條仔wo
你地唔好咁話人啦~
# j! J; z( k9 H; `. Z5 y佢都幾靚女呀
好似E.T.外星人,扮人類???
型男????+ ?8 N/ G0 k" h3 ]( a# W1 C
一d都唔覺得wor--6 W0 X; ?! v3 V4 i6 b3 W6 ?

- p! W2 z/ ?4 B# v  W+ G' h6 u: r* ^1 U7 Q' |3 x
你覺得佢型??--
個人意見~~

^^"
同型男兩個字有斷距離-.-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。