<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:' P  ]$ N; P: L9 F/ s0 g

2 F: k+ o! B  J; G, Q, ]' o- d" M& [% w3 F  B/ I
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
: l) @+ u( n( p
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
2 N- ]  H$ c4 `/ `- P& G. U$ Q3 j; N$ m

, `8 m4 G' q( |, O. V仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
. ~; h% ]9 v9 B% h3 I呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:, Y( e% l" h) e

, A" o, ~% j8 P/ `7 w, j5 `每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
; U0 Y2 o9 t, o! j$ I- Z' R$ Y4 {  {5 W; r
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:
% g5 i4 O* F8 [+ Z. c" ?7 y% k1 L" B1 G' {
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
2 r, ^$ {! n4 w

7 T) {# H) R7 ^; Z  j阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:" @' I$ i, I/ u; g
% c/ m7 p1 ~1 o) O

+ c& [# [/ g8 B天龍....最妙始終都係段譽.......
6 `% I5 d6 P9 @7 U; ]
佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
/ j& k/ ~3 B& _6 a% }4 {9 ?( Q9 P  F9 L$ K/ z% F3 E
, W0 b% S4 X' i3 y8 h2 R/ Z
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
9 ^; r. j: ~' v; l6 i1 h! q我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:# t6 P  Q  w* i- M8 ^

& |3 ]% p3 g+ ?: s! x我好厚面皮ga
! v3 ^, V# v1 {
8 o% S  v. o, V7 r& V% x8 q
不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:
6 B  W& H) @( G8 J$ z3 e2 p
/ R) G. M* Y1 A邊兩套?
; ^- ?( x/ y; x2 N5 ]+ s4 x( m
笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:
5 {2 u) @* H( i# i- ^8 U% r- @9 c+ a) H7 l' l9 m( e: g

7 B8 n3 b# u3 @& x2 Z不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
# R" r' q9 K/ Y$ k; A9 @有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:
! j$ ~$ x# m8 j
- ]2 m' Z3 z6 E/ x% M. l7 K呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
: k! |7 q; y0 V( b我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。