<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
Originally posted by head at 2007-12-14 11:35 PM:, J4 J, i% m: c5 n8 C' S
/ M3 e, w7 D4 {) U* A$ [
' }' {  U( a! ]% Q7 a
- k- f' a+ k1 t7 g# t# m7 t
咪越講越離題喎
( q5 g( A' ], S2 q* m7 T其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:37:
' Y; c$ l" ~  `6 k/ i1 M4 I, A2 b
: |6 P, }# q1 ~其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
5 K6 d- @, ~  N# l

( H( S$ F: ?) Q& y) {& A變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:39 PM:
# h9 ?& n& T0 F. I% ?( y" _0 v
3 ^* E) ^0 E' ]/ Z. n- X2 w% m) |- n' ?0 \
變態>.<"
2 d: Q0 w; C9 b3 E8 |
你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:41:
, F* D* P+ m  s% |! v% X+ \: W2 K0 ^( K; |4 i, [% Z
你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
3 a: }. i  M3 W( c
% U% t6 z$ Y+ o+ u, L  X
好變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:44 PM:% F# G( V9 m# ^  r) ^

4 u& b$ }  l. J5 n% [# l
9 i; _2 t, J) h. T5 q好變態>.<"
# ]. V! y2 U$ l! u; o& X
咁點先叫唔變態???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:47:) @# o1 z: n. S9 F! S/ C

6 l$ r! C# U7 Q/ g+ [* q7 b咁點先叫唔變態???
1 C0 `0 c3 o8 H1 G& _

' r7 S% W: M8 V我都唔知
我一定要大波大波大波大波大波
Originally posted by head at 2007-12-14 11:48 PM:
7 Q) G# u3 I8 g; D
8 O4 o1 j" @# c4 @. L6 n
% i/ V! R6 x7 c' [5 l我都唔知
2 A! ?5 ^. \3 ^! k" _- k8 E總結 : 男人就是變態的~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:54:* V$ R5 o0 s0 s# H& [" o" l. }
6 B3 A4 \- M) l; h. f
總結 :  我愛章小慧是變態的~~
5 D1 b5 p! M) E! w, D3 W1 q

/ c/ Q) d; W: {# M/ |: a
呵呵!!!!!3 g8 v- A7 g  F6 C& g6 K
原來我係變態的!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。