<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:19 PM:
9 U6 [+ o$ G3 e5 a6 w" P* n2 r3 c2 k) J. q2 R. k; `! M* \( f3 I% {
=.=
, }. ~% e& K# F. {  y1 r扮咩鬼,佢遲早知;
/ a* L" C" T0 }1 x仲有,上面guswan個名幾時delete咗佢呀o吾該?
/ y6 i9 {; _) X) q
: G4 Y' P1 @, m5 h8 s
( _8 C' U) r" q% f& j! P! S咁我係嘍囉吖嘛~ 呢個a/c 得百零分咋陰公~~
' f  w( N6 o- \- F1 }1 ~& N吓?你仲未記得個password 呀?
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:19:3 B8 t" I; |  Z
$ v# ^, e, H) l% p: I2 E% u; Q
oooh~~it's too bad~~~
* \9 |* @# [- c- M# i5 Q0 U: L2 f7 U: G! d5 n, v7 K) V% z- h
Then should you contact the MOD you know ?
唔該咁多位,
8 v7 ]( @# R) N) ^& o: }' Q& X. k) D: Y( p  P& y" m# A
如果你地係版主嘅,
$ ]: @& m, K5 \% B, I" L/ Q認真d去處理呢個問題 !!!
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 06:22 PM:
' V/ M- p/ X( ^
* B1 J8 u0 t, z  P# U$ U/ g* H; _' c7 `' U& P7 ~7 G
Then should you contact the MOD you know ?
7 M- c. |! K0 V1 H  H) k
, W. v' `9 h$ y- j
$ ?; d1 I. ]7 p9 P/ rsorry, I'm just a small potato, I only know the members level~
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:20:
! C9 Q9 L6 f. _& k! m6 t5 D
" N. q2 \" y& Y  P就黎端午,唔通係呀屈原?!  Z, B3 ]( z, [; @" J$ s
好驚呀~~~好驚呀~~~
- f* X! I+ V% d) C9 Y
2 [  _# S0 W: V0 I0 w- m# E我驚係個屁股好大ge 無名氏ja~~
我呢個post係投訴咖,$ F6 T/ J, f. R6 _4 a- w

$ C0 M- l: j7 z" s# I1 p如果兩位吹水吹得好開心嘅,2 _: Q. L' N, r5 N2 N
請自行開post,
3 Z. @4 l9 f; F0 ^0 `' [(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:25:/ S. A& D. h% w- E5 C
我呢個post係投訴咖,8 n/ q4 z: b7 F6 F7 ?4 S: }* O6 h# @

7 R: a5 y/ g  e8 V. F% Z. }& z% }# X如果兩位吹水吹得好開心嘅,# D; M4 b" z2 e/ z9 k8 p
請自行開post,9 Y$ O6 }- R+ d2 ]. Z+ P7 |* ]% Q8 o
(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
+ g6 U9 L1 ~5 a& j( F4 D# N# j
你投訴o吾去投訴區,犯規在先
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 18:21:
, z% `- I3 ^+ J7 v' M9 V5 B! j* G9 k
( m, W! v4 K8 G: q. p' _4 C! K" J
睇你何時用QuiGonJinn個名做巡察...
9 Z+ ^, \- J' e; A6 B, s
QuiGonJinn就快俾你ban架啦
我去左政版投訴區啦,
  G7 a6 G5 j/ d" I' s1 x% c0 @都係無人理喎) G; |: S' d, I2 u4 H( W( ~. c1 A

, b+ ^( j0 H; a  _0 R8 ^你同cheery都係反共嘅,. p/ k( G' r- j* T) g2 B
自己友梗係撐自己友啦可
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:23 PM:, R! Y4 o1 O' ?+ E2 R
唔該咁多位,
! @' ~$ i# a6 w- ]6 E. q) J4 Q, B0 O9 ]. H8 \, N1 y
如果你地係版主嘅,
' P' l0 q3 j; J4 b2 _' k認真d去處理呢個問題 !!!
0 h# d" b7 `' Q+ q( P6 T( Y& U
+ ]+ }1 ^# ]* f+ o  Y3 l; U

4 A1 @  j5 W. c# q& \3 y: kjen,你想人處理你嘅問題,但係你都未答覆我嘅問題喎~. D4 y8 e  [) S! ^9 h
喺呢度開post 投訴政版嘅野,合理嗎?有無尊重呢兩區嘅版主?$ D4 }' |( a4 e# e+ u5 c3 Z1 V
你公然話要比所有人睇,睇乜?鬧劇?抑或想比人知道政版好好玩d 人鍾意鬧黎鬧去,包括你?, z, J  a9 g6 y7 C: n* D; \
版主要處理問題當然認真,唔駛你教亦無需你指使,你唔需要逼得咁緊,呢度係吹水區,點解要人處理政版問題?* f" M/ E% a  o
如果係咁你不如去[戀愛起義],話唔定有版主去左嗰度覆你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。