<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 08:34 PM:0 |% q# C% B. B; l
不過呢,臭媽嗲,你條友仔岩岩先話唔肯定係我,5 v7 a* N5 w5 ]* I/ [
點解依家又知道一定係我呢
4 Q4 f2 `9 F0 T! Z1 D莫非你食左熊掌
4 _7 J! y3 A- j1 N2 x4 E/ d
, j* w& j3 k& [) {5 w8 }
係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~) s# w3 E  _- @- L

! k  R0 ?# f: o2 O果件旦旦米就係你囉 衰鬼
Originally posted by cheery at 2008-6-23 08:36 PM:( q4 [& E( H! ~
你知道嗎...自從你被殺ip後
0 ?' K% A! q9 g+ x. e1 J沒有你...我沒有了存在感,,對生存十分絕望依加你返黎...我high了
* i% p6 P- [" U7 |. @: d; x

5 e* \2 d( }4 d5 `) c咁你死左佢算啦 !!!
) Z: w% F6 @5 ~" |8 x  Z: Q6 Q+ w
) v$ U, s' n9 c3 _) ]反正你係呢個世界真係無咩意義

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 08:40 PM:8 y5 B! g- O% X8 k1 y3 D

1 j9 X+ n5 u+ k0 h) ~' w5 `/ B1 M! l# o' Q% C( E8 x. t5 e
係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~0 @1 w/ u) x, ^

- ^1 C" L7 W7 Z: X% U) b, o果件旦旦米就係你囉 衰鬼
& y5 }2 x: `5 r' m$ e0 ?
, |. T9 N* \) |* X
記得你話過"叫咩呀咩,咩春咩"* Y! h3 j' \1 r6 E' S

' W8 F$ V% O# s" x9 o9 A( l你嗰時成個KAI子咁呀,你知道嗎 ??
' }& I; |5 [; Y4 |2 X8 B: d$ e% d# Z( w- _2 f5 Z
P.S.唔準食熊

評分次數

豬紅呢.......................
捨得返嚟喇咩?: O1 e: I$ S- i' \1 Q2 \0 A( E
衰左一次唔緊要, 最緊要知衰乜~$ _2 d* c0 g7 q5 O0 Y
傻jen, 以後要撩事鬥非講衰嘢唔好去aio 同 net 模喇, 要知道一處鄉村一處例, 要玩嘢嘅去港男同吹水版好喇知未?* ], F% R( k0 u: A: F# U
同你mark 鐘再起, 重新加過你分! 5 E3 s5 p5 M+ i- Q, ^% ]5 i
welcome back~
唔得啦,. {7 P* M3 |; J
- Y2 r; i9 _: r4 ?  k
我依家淨係可以係網吧上網,
) k$ t. H' [& Z/ M我係屋企上唔到呀(比人BAN左ip)8 z- c' q: W9 w7 ^

8 x8 G3 `! O$ t$ |1 ], h, x7 j8 Z我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 20:56:
8 Z. G1 O9 A7 i+ \9 k+ R+ b唔得啦,/ ?8 Y! x% N% I% }5 ^/ o, x
  ]% d" H4 X. Q$ t( |* [( Y7 ~
我依家淨係可以係網吧上網,
; t1 ~* x/ o7 F; }我係屋企上唔到呀
- h/ }" D3 e1 @" h
- G: q, k0 ]: g6 u5 u9 `我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋
) j) z# U/ m) G8 }6 @7 }6 S6 K
- a+ Q* [5 d' ?( O3 _2 f
. r  ^0 U5 |3 O. S+ d( d
tum掂沙灘仔 解番你ip 重新做人啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 20:54:
4 O0 h( p: r7 @捨得返嚟喇咩?
2 w$ w% X8 J* ]- l0 J3 j衰左一次唔緊要,...
4 l, @/ A5 K9 E  T' S5 x+ s& u8 ]; V; V  t2 t
幫下佢啦 衰o野
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 20:57:1 h( x! f& L* b
7 k/ q/ v5 M) K

. ~2 a/ g- A- ~幫下佢啦 衰o野
* A  I/ i! `7 s4 c# q5 E
1 l) Y# u, u/ H. p5 c) S; S0 o) h  Z- j" r( v0 `
加左分比佢先啦~
6 V( D4 C' O0 s其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 21:00:
0 U/ T, A# U% U7 b: @
0 c5 H/ g. V0 d; s/ {# Z
' y0 o+ r0 \1 C0 l' R' k" T# l7 B1 ~  L; M4 W# e1 {
加左分比佢先啦~
1 s+ ?6 {; P  w$ d+ l2 m- w其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
* w8 Y1 s& V5 K3 y. `9 m5 Q/ c

$ |* d% y) n) o幫你tum下沙灘仔啦7 S' F0 e$ r* k, L8 f
解番佢ip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。