<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
1 b, c0 ^& B* k* V2 ^
4 o3 {# b' E- S) f" e
26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
: X) l" [" m; z1 |! yd228216 發表於 2010-7-26 02:17 PM
) H; A* i# }6 I4 i+ z$ T
3 v- Y- |* y7 q9 I# U1 D吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
/ D7 k" h( E* c' X8 V  \
) h) i  I$ c5 y5 n3 \吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
/ \+ u; T/ L$ ^% faiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
論壇有好多區咖,我地一直吹緊水喎...............你唔知道
, r  U. K! ], a. H0 B
1 F% w5 M% d/ z# e吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?3 ^+ l+ w; _9 N5 \7 o4 B
aiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
期實你想要咩野
要加分好易
' G& x4 P1 L; hhttp://www.26fun.com/bbs/thread-232451-1-1.html- a! A- \5 A3 v4 @" c
& c3 ~# j! ?* E' m9 O7 D5 d2 P" e+ }
[送積分活動] 新舊會員轉貼26FUN圖 送積分 人人有份
8 G9 n2 I$ ?& ?9 O% F9 y& ~方法: (只需2個步驟)
0 \; q( L7 Y+ }1. 將印有26FUN標誌的自拍圖片張貼於其他網站 (網誌BLOG, FACEBOOK, XANGA, 討論區, ...)
" g/ p+ w9 x- t$ C2. 把該網址URL回覆本主題
7 q$ a+ s" u- F, N/ f  T7 X0 m
$ T+ y: R" `. d! g0 i*每人每日不限次數轉貼
* x9 A, _9 D$ X# U* `  {, ^0 X*每日回覆本主題一次報告所有轉貼網址, 獎償積分(依轉貼數量及宣傳效用決定多少)
" G# i3 d' N: C! l. R5 o! R& o*印有26FUN標誌的自拍圖片可在攝影樂園無限下載) c9 x4 {  C0 I4 ^7 P
*[必讀] 積分使用指南
浪子~孤獨就是良伴~
唉,算了,都係無嘢了,當我無講過啦
期實你想要咩野2 B  [8 Z4 B4 Y( F9 C
奉命 發表於 2010-7-26 09:27 PM
- W# z+ P  T% s, o* }
' J' D' M- P5 Q- G8 ~# F$ d我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
' j0 f' c* s" m. u1 W6 h" E
5 p& }) C6 y2 I* ~; S) _: k& d
我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
3 N1 s# H8 V. J  Taiqianli 發表於 2010-7-27 07:22 PM
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=233158&page=1#pid3465135
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。