<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估
, M4 T0 k# b, J5 w% b  K! r# s  v* s
Honey <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"! a' b$ u) Q0 f7 l" ~9 u, s3 y2 v/ v
HaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿: p! U# A$ ]  |2 c& `! z9 {& `

5 y4 @+ Z; S& W/ A- }! \唔記得講埋頭象tim~
: h4 `/ O; {7 s; `$ H) b原因又係好簡單...
7 ^+ }; b$ e3 t階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋
3 R. H& a0 p; H咪用左Avril黎做頭象囉~! Q- }: d( A9 n/ p+ A/ {1 }3 E

J6 h: d8 f) D[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用
5 u. F1 T2 n' e  q2 W; I& \& _查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎; V" M+ F& j& u3 w. e
因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名  \* v, M* r) {- {
所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既' G7 Y8 H) D) C4 o( ?' e
咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈...1 S* [0 z1 {' ^0 t3 s4 _2 A6 ]# V
* G, t) k$ F* A3 }8 ?. s
82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方  Q8 F7 F4 N' o; O, F6 |3 G
所以如果o係其他地方見到呢個名
! A  D# ~% ]. ^5 x九成九都係小弟黎
( k' T6 i# D4 o1 Z6 L1 n, k. K
3 F' _7 j+ z6 G( o( C頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相. l" C, `4 G& x' |( T( i1 a( m
黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返
9 Y; `& o/ s. q- ]$ y咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 - B( \- [% {: N; m. t$ Z
RICOJOHNY
  L. [4 T7 ^1 z無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:
) }5 }9 w/ K8 x# h" h9 ymy real name is 鵬* k( ^- }. _* U/ U' X
so my name in...
* J- W' ?; Q3 X5 g9 L0 \9 @: C. M0 t4 W8 U- G/ n
你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:" R$ c, k% X( F# d

7 N' |2 j! {. @( X# O9 `
0 G7 o/ Z- _8 Q/ A% B9 D你唔係姓李掛
4 }" c% X( K$ ?8 v! p4 l& g7 w
李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:
' j+ q+ e% Q" t$ ]0 T
5 p2 q; u& b1 P" Z李亞鵬
9 D6 ^8 L1 F- R. {haha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:
8 z" ^* k' Y$ H% f  h; Q7 e- e
: t! h' g& A6 W6 h- S, {+ m, {6 N講下個名..
5 m* a% d* X! |! J1 d+ x因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶...
: J  y3 h0 Z3 ?) R0 [% \" J頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。