<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
[quote]Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:41 PM:
7 r8 B5 S, j1 b5 }8 ], d而家變咗身做女仔! [/quote3 I9 I+ a9 L$ s& U: O* E
........如果你條仔,在上網比你發現佢"香港街頭SNAP SHOT"2 M8 h: r- U$ b3 V8 t2 K
你會點呀????????????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-29 11:49 PM:2 O8 w# p5 W- R$ x# h' I
[quote]Originally posted by jubl...
5 `( y3 e, F% Y1 e. p! O: ]+ E
PAST你d相
如果你條仔,在上網比你發現佢"香港街頭SNAP SHOT"
& F5 o+ H' A8 ]你會點呀????????????
  ?6 ]' z6 t0 D. T1 j8 T/ `# S
( o; F: V: c3 y7 U4 d( A. g; U7 t9 x無野架…佢都係睇下相啫…
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:56 PM:6 m: _! b4 q7 B8 P( E
) H4 u1 Z, X1 }: u3 E& M
2 _8 p" D9 j. l1 t& Y
無野架…佢都係睇下相啫…
2 s! R2 Y# ?9 E9 P$ d5 u7 E# D& \
SORRY..........PAST你d相
咁佢咪死梗!分手有份啦…連朋友都無得做!8 ~# }1 O' N; n) Y/ D6 W) f

8 J6 f6 R: m2 g0 K不過真係會有人將自己女朋友d相post係個度架?唔係咁賤呀嘛~
4 E$ [( ~2 @. [3 B/ t! O  ^4 R9 @6 A3 j$ \
我成日覺得個d相都係d人唔知邊度偷返黎再post上去話係自己條女!
1 ]+ K0 l0 f+ w
6 g% P+ [9 W* @/ D# f! K5 y' T& r[ Last edited by jublio on 2005-5-30 at 12:05 AM ]
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:03 AM:
0 ?& N4 @1 }" W  ^/ o9 V5 t$ ]& l  t. Z咁佢咪死梗!分手有份啦…連朋友都無得做!
; Y6 c$ U7 }9 V7 E& N! e; g$ P嘩.....唔係三級........你嬲吾嬲....??????6 S5 f8 b$ a) C6 K! Z2 d$ W
你會唔會POST佢D相報服,,,,????
唔係三級都唔得!得個樣都唔得!, a6 z6 \; ]" H/ @7 c

: x5 B) F- F4 H, D9 X咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:14 AM:) L0 x/ R- u2 W: ]5 C$ |
唔係三級都唔得!得個樣都唔得!
0 i6 w) D* L, v: y0 _$ y: W) C! Q: e9 K: d8 I
咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
- h! E' S% F4 ^0 Q$ Y) n2 K你惦呀........真係女今
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:14 AM:6 k. q7 e- \3 n. r; \" M
唔係三級都唔得!得個樣都唔得!
' U& g! N- g; g* W8 J7 G0 l: }2 S: S* m
咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
5 c4 B3 Y- k: y; C你唔覺得比d,空間大家好d????
咁我又無管佢睇EF d 乜…其實最緊要係俾到空間大家…呢d係佢娛樂。而且我地又唔係成日講EF d topics嘅~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。