<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:25 AM:
+ ^' v( |' ]8 r8 |( b) I
0 N; d3 v, J3 b' R! j你病好未呀???
% h) }+ f2 c1 \$ m' n
好好多啦!!!) t  X8 l# b0 V: v4 E1 x7 F! p
多謝你呀!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:26:; q4 G; h/ B' e6 V) ]- b5 ?
好好多啦!!!! ]4 `/ K# {( K4 \8 s2 Q& K
多謝你呀!
: z% w- H, S% J. A
咁就好喇2 B9 S2 O+ ^4 t' u, @
今晚咁夜既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:28 AM:$ u" \7 r& J% i3 J- c+ E

1 }0 k" z; y3 V9 }1 e; `! |* d% Q咁就好喇1 L: v) P# t( u, A8 h/ T, l
今晚咁夜既??
, |' r% Q, \5 f3 f( X* ^# a特然想上囉!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:29:4 L: c0 |0 r* a2 w/ A/ P7 Y

* K8 c6 o- t6 `  [9 Y) j7 h4 W; I% ]特然想上囉!
0 j* R8 n% O" m返屋企傾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:36 AM:* e% @6 h! B# u% _% G
; F3 o- ^$ [; P( i( g; `
返屋企傾丫
5 p5 ?$ I; O7 r) M* M" ?" a
差唔多瞓啦!!!( }  g0 I# k/ E& B
你代我 Say Hi 吖!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:46:. s' s$ U/ p& }. ^8 ~5 j
! ^- m  d/ j8 D0 T9 a0 l
差唔多瞓啦!!!
4 B/ W: z+ c, w; A+ P! }  w: N你代我 Say Hi 吖!!!
2 {: ?3 Y$ G: h7 f; }% L9 {O.......咁你保重身體啦
曱甴~...
咸蟲,因為有太多無知女性衰喺佢手上
5 n: o! J4 N; \8 t' I' h(咸蟲=成龍)
最驚是小強,因為小強會變大,大左會變大強強好多
例外reply
我試過好夜落街......條街好暗...
1 X' @1 f' \1 P4 X當時我著短褲....行行下隻腳痕痕地...7 [/ {; N: }+ P# Y+ I- [) p
用手一撥...到隻手痕....我望一望...係一隻小強.....
: O$ S' l) {# Y0 v  H$ q0 ^嚇到叫左出黎.....我即時痂左線咁勁走勁jump....) g" u* ]: J3 L+ i* C5 `
重有.....我試過飲汽水時...見到有隻蜜蜂係罐野到走出黎....7 }8 _# w3 t/ H" J
自此我只會用飲管飲汽水.....好驚飲左落肚= ="""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。