<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-6-27 09:56 PM:
$ `6 F' Y( e  N) L4 P0 p第一果friend 好似係Rika wo~
4 W4 u3 H: E$ c0 o; p8 r9 p7 u8 o
1 o% d; {% Z( O: D8 p# ?係戀...
; C; z4 u( ]. ?# r
2 H9 g7 N* U# j( a3 L% N

3 t. v, [' a; l: _7 p咁岩又俾我睇到期^^:
3 ^& S% ~! U  s3 W# v多謝你﹐令我有動力去管理個版~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我諗唔起……救我…
Originally posted by toro at 2005-6-28 04:21 PM:- b5 `' S5 V" |) r/ L; ~
我諗唔起……救我…
. A0 F' P2 {( }: v. y( _7 X% u4 b- B3 e
嘩! 無義氣呀! (講笑)
Originally posted by toro at 2005-6-28 06:21 PM:
9 k, n! k) M" S: c! Z6 n& h我諗唔起……救我…
! k" V/ f- P5 A3 O4 h, v+ k1 }

5 }+ s6 [& |' _, L; Z會唔會係阿雀?
Originally posted by crap at 2005-6-28 16:50:
- Y7 N3 l9 C  Z, q$ z會唔會係阿雀?
7 D9 m8 t' K  u  d
我諗都係dexder,我地係係性版出薪
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 06:52 PM:
/ _4 @( p1 {% X7 t9 O7 \; n% b3 |' G7 |3 q
我諗都係dexder,我地係係性版出薪
/ E7 J$ q" t5 Z0 M4 D1 z4 f5 D  O
. W6 }  A* ~7 o' J+ Y: c0 Z- O2 C係噃, 死鹹濕佬
Originally posted by crap at 2005-6-28 17:08:
* z& L* j2 y) G5 ^3 ~係噃, 死鹹濕佬
1 j7 e# S  l8 [0 l
上黎,多數都係為左咁咋睇相
我開左個account之後,有一年都無用過,我都唔記得左自己有個ef既account
# C6 p( m; x: x2 V6 N幾個月前先開始睇下相,發下言,我都唔知自己響邊版出身,版版我都去架
6 z$ M% \/ R8 P! }初初去性版,電腦版,政治版,Sport版最多,唔知幾時,卡妙叫我入去吹水版! H$ ~6 [  t2 D2 M1 ^3 V* v* }* o
入到去仲做埋天秤座,從此就多數響吹水版同戀愛版出入
  j# S4 b/ S- ?+ k我諗卡妙就係我第一個出現響我個ef好友列表到既人# g8 J6 R7 X* k% i) M
加下加下,好友列表都有一大埋人  v% V! W& v8 ?! `
記得第一次入去,長註吹水版既各版主都仲未係版主,個個而家都上晒位lu1 j' M1 {4 B- z6 M# @* ^
仲有一樣野我估唔到就係ef有大量澳洲留學生
Originally posted by homan~ at 2005-6-27 09:56 PM:
$ q. z8 g: z: f' y第一果friend 好似係 Rika wo~
; X4 k! M7 \# |! ]. I/ s# u4 G! ~3 g6 Q  T/ b
係戀...
1 c- n1 c! b8 c3 _& d$ p. c, ]& y: T: m- j
係我呀~ 係我呀~) @* c( K# F" n0 A. `
估唔到我有份喎
Originally posted by crap at 2005-6-28 04:50 PM:8 T1 H9 A& U" C8 M+ U

6 O( p' D% ]/ j7 V+ v3 r' S  I$ F) w; h& o2 T! B
會唔會係阿雀?
" V+ E4 ~. _8 O+ _8 W5 `, _
:cool::cool:點解呢:cool::cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。