<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:35:1 ^  K! E* t( H# B; _2 l& C
, }4 v% ?2 L1 ~0 G- Y) L9 X
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
. Q$ t( J: d: m8 d. F1 i' w
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:35 PM:# j# w1 o4 p% P0 c; [# q
我訓, bye
# B: j  N6 I* Z& A5 l9 P1 j
bye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:36:9 a6 R0 j7 o# ^9 e( Z+ G
我都閃陣先, 拜拜 all
! O, R' b  |5 F) P  U# V& b) C
88~00
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:36 PM:/ j0 y! y% I4 ?  D
我都閃陣先, 拜拜 all
& P) ]( M( ?3 x% U  ^. c% mbye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
拜拜00仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 18:37:
" Z3 z* ?" C* k3 V% I' G% M8 g
' V* G5 _* Y0 L( \/ G' f3 t+ q+ y
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
' B+ E* Y, v9 W( d2 `0 j6 N( E

$ W; N9 S( Y5 \3 o8 `0 O% Q  r
8 u2 T" S/ b+ T! m, H& T[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-17 at 06:40 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 06:37 PM:
5 p5 n; x" j" R% ^$ x; I# U: l9 m9 O/ L* Z9 a
. c4 B& v& y! [
下?都未
+ k+ ]5 S, @' t: X$ h3 q
改番
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:38 PM:
6 {2 N7 @. V( `6 _; V, ^- h- E6 h* W; C. x4 }( H
, u$ v- p. p1 u* v8 j9 ~
做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:39:* ^3 ?. W& I) D
% H1 R7 H+ C% L4 g* B- n
做咩
, C4 N1 R$ @7 l2 Z冇野呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:40 PM:2 @" F, b/ I0 J" t( e/ O) h/ u
, N2 N" B8 s% q8 q" A% l+ M* h* d
冇野呀
% `& Q& U" C0 r9 f3 S哦.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。