<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 23:03:+ ^& Z5 u, X! j1 W  L

. D2 b: p0 A( }) f! [# j% ]4 B你也認為我出自青山?
- ^, v0 P7 t' P; K乜個名係你改咩?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 10:43 PM:. g5 i( W. g4 O; K
  r6 D$ E1 U1 v. t" \' s- f
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
# {8 S! Q7 ], H' r" A  X

3 v5 M) y/ t$ G  B; e) x0 h# Q乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀? 我以前住過 Rockaway, Astoria, Lincoln Center 附近,唔知大家曾經係唔係舊街坊哩?/ B' B+ q8 W3 F" R$ s8 P& R

% j$ z1 D( \9 u, U[ Last edited by cfud on 2005-10-13 at 11:27 PM ]
Originally posted by cfud at 2005-10-13 23:26:; x& V/ B$ G1 ]! R1 V8 T4 B3 n5 h

. B  j2 W9 P1 ~5 Y8 Z
. A& e! }5 F# d. Y% t8 B( D乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀?...
  s# v0 |; w  G. p7 E
Downtown Mansion Street, 近East Broadway!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 11:02 PM:& G+ D- q/ Y" e: p6 d9 ~
, w& P* f7 K1 J8 ~6 L! \4 ]
乜叫虛長幾歲???1 ^$ _: c" O: N  a! l2 p
太深既中文我唔明架~% [$ i: [. e5 ^. R0 S5 j! x- S
冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
0 I& m# g. L) [- |8 r
虛--只不過) S2 c0 q- j! P6 k( j
長--大! H- @  V5 B( {
) l; t! F6 u1 `
我真係好鐘意講粗口,
2 G* Q( a: |9 `# no拿! 講粗口唔一定係問候娘親,
4 }" u3 p' Z* J只係加強語氣而已.
Originally posted by AWU at 2005-10-14 12:05 AM:8 q6 I) Z: _8 X* P9 a
我真係好鐘意講粗口,/ N& _4 L8 ~# u, g% E6 W" I, U$ O1 \0 l
o拿! 講粗口唔一定係問候娘親,
6 }' n4 V' ~% I3 [' ^只係加強語氣而已.
2 k: S9 c- T7 V4 S  @
敢代表你助語詞不足, 温下書啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:8 s  y2 N( ~8 c" _6 f8 q
7 H* K( Y- k% H$ ?& ^3 Z9 }- p
4 j5 c% P9 }  m  s特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
原來都有人有同感覺......# N8 b" X, J; O& _$ o3 C6 ~
我都少參與左啦......) ]% R# U, r. j" T; z7 r
一來很忙,二來上來頗悶.......% v  b/ R. Q* {, k
我最鍾意留連既"戀愛區",版主都放手由得它荒廢啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
分數制度同新下載限額好趕客9 B' G2 i, G7 S0 a' Y) _
' H( v0 E/ {7 e
我得1000k咋...睇唔夠10張已經到
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:
# R$ `# I+ q& M( v+ F9 D) k: j8 C+ e7 {& }0 j9 A# N8 A
4 l3 I/ j- ~, q& T; S; y
. B' s( t( D6 R* x. I
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-14 00:20:2 }# ]# q9 _3 \9 l% K) `( q0 O% k

4 O: w) {( h( I  q4 v" ~特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
/ b  W# N7 T- }6 r' e1 E; I: d2 j- [( A
o甘就要跟d兄同九哥學多d野啦6 q2 h' J6 @4 j+ v9 ^! G
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。