<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:57 PM:
, h3 v. ]2 p0 C) X0 A1 l7 q/ v% q0 j- ?  I( |( _
坦克車!上!
2 y7 Q& ]7 k7 S' Z哈哈,三個都答坦克
摺吧啦
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 09:57 PM:$ i& @# v  \! [+ a/ x: e  _, D
留係度個班唔係滋事份子,
2 A% |0 j  D/ ]( N( X* d4 @7 O  x係係度趁熱鬧既人,
) L9 Y$ R/ J* q, Z" M% V睇電視都睇到依家咩情況啦,
$ ]8 C" C8 @) G1 G. N緊係叫你走- r9 J/ }0 n% j: H$ a1 P
唔通同你係度玩咩。
3 N6 J6 A! V0 o" p+ {# A" \- d贊成!實有d八公八婆想佢地真係大打出手
% y, G1 K8 L- P( o! p! o- a3 q) v# M/ v
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:01 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:58 PM:4 _! P  X7 o' `( M2 u" G' t
8 z" A/ X0 Z8 V5 O
哈哈,三個都答坦克
( J. z1 s. ~+ R* T
未必既..* f: Z. x) L& L& f6 ~
而家可能出埋戰機=.=
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:01 PM:8 l* O  z/ J$ f- i- s2 M- J$ d; N
' ^5 @; }, O, i; [7 m; E
未必既..) S) e( c* A7 [. \( O  r3 H
而家可能出埋戰機=.=
' _* W' a$ c2 L4 b" m+ T3 d8 ~
最低限度一定出坦克
摺吧啦
都唔明0的人諗乜,. H8 d. v/ t' j! ]
係度阻住人地做野,
# {. |5 f5 p1 Z/ g" b一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,
0 m! B& s( o2 b# @4 N又唔諗下自己走埋去。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:01:$ h4 M1 ?8 f) Y7 Q. {7 Y
3 o; G- S% I* T4 }! d
未必既..6 t+ G9 O+ c: q" Z% m0 \0 h9 ]( F8 D
而家可能出埋戰機=.=
4 M( Q  r  e# @# {# O/ M0 O

- ~% L# z% x$ c" m  Y; |4 w# f) l( N北京不敢(有外國傳媒)
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 10:03 PM:
* \0 ~/ }6 `* D* f/ J% F% Q都唔明0的人諗乜,
3 f" ?) s6 v  [3 v係度阻住人地做野,% Z0 _4 a2 y5 U
一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,0 w4 P- w& Q) X7 c9 B; n3 t& K) t
又唔諗下自己走埋去。
5 Z- n4 g) a' b# P3 f7 b: B* q講衰d~人地叫佢走又唔走,打起上黎一定打埋佢地一份(識廣東話就唔打咪好弊?)
9 V) N6 _2 M1 i! D怨就怨佢自己唔聽人講
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:03 PM:
0 a( ^  Z7 `& H! _9 ~* g/ y2 u' Q5 }, G2 c/ |) w; J; c+ H
0 A/ J' u$ |, N/ d" \; F( M% d
北京不敢(有外國傳媒)
: m4 j  e* ^6 f6 W) p1 h
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
吹淚彈...[文]左係唔係會暈?/
向企係前線既香港警察致敬 !; x3 z0 h1 X6 R% `6 L6 f
$ Z2 c0 J0 V7 F; L# B  j) c' D7 l
韓國人                  vs        香港警察
; J8 U0 h1 \3 `8 j8 R! l! A- C祭台配合火攻                    盾牌+滅火筒4 g) K7 n  P) s, E! d
拳打腳踢+人海沖擊            盾牌+胡蕉 外加警棍
1 J3 e* g- `5 b( C竹竿+鐵馬+鐵梯               盾牌+閃避+人肉擋% Z: N8 Q9 D1 l. _3 M
人海戰術                          盾牌+水喉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。