<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:27 PM:
  m  z; z/ S* p( Y( a% E! @' {( N! X% M$ [
蕭遠山同慕容博勁過另外兩件,而兩人平手,但仔就蕭峰勁好多
( [; `& x  c% h/ R8 F4 x) n延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:29 PM:& p1 C) C4 M# \. ?4 o
7 {: h; n" w5 T2 ?) c& h
延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
4 @$ ]0 I- L) R6 _係,但蕭遠山係強過蕭峰
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:30 PM:, u: w+ ]; w6 R$ K
7 F5 G! u) s% B
係,但蕭遠山係強過蕭峰
8 M/ `: A/ V/ }- F唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
6 F3 _" z  E( A4 a* W2 ^3 o" l6 p+ W; ]
唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
0 x5 ~5 t! y/ F4 [9 j2 T
幾時,我可以查下書
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:) A/ Z; `  E! p/ [! A

& a7 G$ F8 Z& f唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
2 ^5 z9 c, ?2 x/ x4 o8 x天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:38 PM:6 e4 ?- b1 N2 F; E
: x! [  g' ~2 H. p: ~
天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
% C0 s" u* o: N; Q蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:49 PM:. ~1 u. h3 B) a5 R% \
# l6 N* U" h& c
蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
( ]7 y2 W, ^( M# q# B9 x
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
$ _0 Z9 l/ K  ?% c$ X2 D3 d三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:53 PM:
8 U; @) W) S3 \8 M% R2 P6 i$ u% P( c1 A
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
* {, N2 A+ ?) I) s6 N$ Q( u+ W+ X. j三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
) n# [# v% y' b你係老竇,會唔會出行力,打個仔?0 l9 C: V& Y. S  t# X- o
$ ^/ ^" z! r: L* T( y, q% s% p
不過當時蕭遠山真係老
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:59 PM:
* o7 V- F* @& a/ q0 z. _+ x( b1 u  Z) ~: M& c" T
你係老竇,會唔會出行力,打個仔?# i2 ]. U7 v+ y1 I6 [/ L0 z2 t
$ \5 d8 D1 I) g) X) H' E( F
不過當時蕭遠山真係老
. u3 ]: x. M+ t* F
阿仔都有食力架 , 佢分唔出咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 22:48:
  P/ m+ T0 q' G- I$ `/ c
* f  w5 i. q- S0 i+ s0 j  ?不老的傳說 潘迎紫
" m+ `2 |. b9 r0 A* Z) K我靚仔果陣好鍾意佢,而家點呢?6 Q3 Y# d# s8 r  b- a+ S

$ p& G! e+ `% c" N8 p6 c霧兩梨花針
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。