<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 22:02:
! ~* Y( G' F, M: T' j' J8 @2 e: c
sorry...我你想回覆嫁^^"
/ Z! f% `9 p' L" C奶語房錯了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 09:56 PM:" g0 N- g+ ?  [/ T  K6 q( U" k
3 e6 M( d" i1 C9 N0 u9 m% A# Y
算啦,你盡左人士嫁喇@"@
; {; U  t9 \- ^4 r
我有責任~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:04:. j9 e4 q3 h) I. C& q

7 p+ \! ]  U' |* T% d我有責任~~~
1 s  i# c* w' L3 _& I! i
去自盡吧
星矢我唔係好熟悉呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 10:02 PM 22:02:' z! @$ P6 o+ l

# Y0 G- U3 Z0 Osorry...我你想回覆嫁^^"
* Q$ H$ k8 K0 ^, M9 G2 `
甘都好啦!!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-23 22:03:) b; \" e( _* E5 t

8 T+ N$ q8 l* \- d錯了.....我係第11宮...係你後面...hahahaaha
8 \, `  x/ C- r1 c6 P% z佢地識飛....一飛....就去左第11宮喇=.="
Originally posted by 月月鳥 at 10:04 PM 22:04:
" d0 ?2 O) k: q* G1 k' E& D( s3 Y% C! s+ R3 d4 |
去自盡吧
- \8 g& B6 H- E# X% N3 m" o
甘絕啊~~月月!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 22:08:* [) n4 Z9 Y" H) E( z* G0 P+ C

% a- [4 N& h/ k6 i) U% i0 m% w甘絕啊~~月月!
5 ~1 T/ d  |$ ]/ W1 B. s" y& z# g學你地姐~~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-23 22:09:
' }+ j: N! y! Q6 d0 }1 Z0 X0 D' \; n( n# i
學你地姐~~~
  b! J' ?  t( \, b: r" y) A; c1 z大家咁話啦^^"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 22:09:
' h# Y3 o. o8 ~# I9 x8 ?/ K4 o! o. d! y2 P# F8 ~
大家咁話啦^^"
+ D& n" z" p( I* A# o$ l( V1 I55
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。