<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:50 PM:
  S/ {4 H$ Z' C" _3 I, n7 X1 v6 d' v& U. l
d人未出哂黎.....痴痴地等
( q& a9 f0 ]4 [2 t8 g慘!大婆等~~~~~
Originally posted by 左輪仔 at 10:51 PM 22:51:
' m9 G2 ]& B; P+ {6 _. l; ]" T* S/ V8 j  x
一直都係@@"
0 l% q( q% [. g9 O好慘啊!!
Originally posted by william303 at 2005-6-23 22:51:6 {5 l- C6 Q) F
% p1 a6 i5 M1 T8 \- ]) \/ c1 Y' N
慘!大婆等~~~~~
! B- e5 r, I4 D: U* q4 v, U- F$ b少少啦,好彩有d地班老友陪我咋
Originally posted by william303 at 2005-6-23 10:49 PM:
' N! D2 t1 g' `: m6 y- l. x$ a9 \' m9 A& }
阿樹有咩靚仔頭像介紹呀!
8 `: a% N6 h5 e. \
你想要咩公仔...我可整~~~
我也要走了~~
- J4 ^+ F' H8 t她還沒完全好完,要陪她聊聊天,叫她吃藥=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:53 PM:
/ G" t4 e( g" r, ^
* E; o: I8 Q- {8 K$ b少少啦,好彩有d地班老友陪我咋
2 \) p" O. w7 D. r依家網吧收費貴唔貴呀,我未去過啊!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:51 PM:
; H- ?( O4 Q# D/ H, l+ b& L1 ^+ \* ]/ k  m
一直都係@@"
) x6 ]4 B  X8 d8 F* [6 E
係喎...今日我見到有RA2正版NEW....$141
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-23 10:54 PM:2 ?9 P3 p7 r* u8 r3 _, \% x
我也要走了~~
, Y: h+ Y, ]! b) W她還沒完全好完,要陪她聊聊天,叫她吃藥=.="
( P& |) P0 K6 K/ n
88~~立
Originally posted by Asurada129 at 10:55 PM 22:55:( r& P8 u! X/ m, d& i0 l% w
5 z9 P* g) {* g' f6 Z
係喎...今日我見到有RA2正版NEW....$141
# z9 {+ ^  i  S; i
真丫???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-23 10:48 PM:' n9 q9 p; g8 v' S! ~; c
, M+ {1 S% p; s" }
d人未出哂黎@@"(網吧中)
  [2 S/ Q: Q1 O  r9 `" u
邊更
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。