<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:20 AM:) @$ M( k2 P2 O4 V# y: O( n$ h
  Y" c# ]8 [. y+ O" v* u- G
仲以為係拍av專用果集tim~~
+ C3 b, i& N5 B( X6 ~" Q* _有嘅咩?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:23 AM:
# X& J5 A. c( _1 }2 Y) H* m: `4 @9 z+ w5 C. |
有嘅咩?
. f% d6 _3 x7 _5 r: X; z# x+ M有架 , 係腳踏果位整 , 一踩起黎上下上下咁 , 好正~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:26 AM:6 S$ e1 z' y$ N$ k& B
. M! A' ~$ F' a" I9 X3 W, O) |
有架 , 係腳踏果位整 , 一踩起黎上下上下咁 , 好正~~
7 K+ f5 W7 l, P$ h- K, d你後欄用過?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:27 AM:! r' F3 U6 s: @
/ O. r8 v0 N/ C
你後欄用過?
4 F' Y% S3 w$ D2 a8 X: v7 ^
d女好享受咁 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:29 AM:
/ O5 l) C( p8 t" I. x' T3 r8 `- M
d女好享受咁 ...
  T9 s) v: P3 q# X" J$ l
拍戲呀死仔,唔通黑面你睇?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:34 AM:! W2 e% O' s" w; w3 ~2 ?

4 C/ [. Q5 m/ }' |) I4 q9 E7 L拍戲呀死仔,唔通黑面你睇?
: Y0 |# n( F" T/ y0 C
佢拍得出 , 話唔定真係享受呢
遠山兄
$ U9 }) [& e  o4 Q5 t, p$ |白兄-------------------博兄????????
# ]% [- X2 G" _延慶兄3 ]5 o) g. C# V8 ~& _- z
帶頭兄
今晚傾咩好?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 12:39 AM:8 X0 \# A. D* u& A. U) l
遠山兄
6 J% y/ t+ J# E" f1 b! ]! }白兄-------------------博兄????????* y( F, G8 f. H
延慶兄
+ k6 d+ }5 n/ L7 D# G, D- y4 n帶頭兄
: |7 @5 R: j. s唔係白咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:41 AM:
8 P: ]( k" }  H
! }& x& e8 e4 ~唔係白咩???
; W) z" L; D0 j, r( B3 \( m
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。