<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
(降落)
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:42 PM:
9 U9 i: }0 M" N6 k. N4 ?(降落)
' g3 E( U' f8 F7 `空降﹖做咩唔開心﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 19:42:% F: ?' R. q  ^% E+ a" ^6 A5 N
(降落)
+ U7 X2 ?" H* O# ]9 Uhi~汽水
" `$ b& f& R, P' S咩事呀??
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:43 PM:
; C$ _0 Q/ E+ P2 ?( v/ w1 ^8 v
7 ]6 x# c: f0 W6 D+ J( U/ }/ b空降﹖做咩唔開心﹖
, Y4 b) ^+ m- f" ^& p) e9 Q; V有冇睇無線呀!?
. k+ h3 L" ~, R$ }& b# \0 i: A! ?講「呀咩吉場」個網呀!2 X+ H/ I) r: p2 t* s, s0 G+ w) L$ U
我以前係公司上過架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:: T3 P3 z+ `) I: g8 I9 M

) n9 a. L  s4 U; K" j( |  ]有冇睇無線呀!?# \4 W! Y+ b& O
講「呀咩吉場」個網呀!
. X& I9 i( m, f4 }6 p我以前係公司上過架!
3 ]; e5 a: \6 o  h% r$ X我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-19 07:46 PM:6 L* W/ f- \7 ~% i* B! D, _; e
+ L3 D) l+ A, L: [6 j. C1 w$ i' d
有冇睇無線呀!?* i3 U2 t0 N: k, g2 c
講「呀咩吉場」個網呀!
4 Z1 }/ d( W) ]我以前係公司上過架!
9 @* S) _- S  w; y
; C7 i. S7 d9 f- ]" N
有丫, 佢講到好正咁+ E: J5 x+ @1 a/ u- O$ B0 r/ J
你仲有冇條link?
以前屋企部電惱冇得上網,3 S& J6 E! v. m" e" i6 v: Z
咪係公司上囉,& F3 ^- @/ d  E+ ]8 u
咁上左「呀咩吉場」睇呀咩啲日記,# I, `/ W) A8 @7 |) V
睇左一半就唔想睇,
) ?8 z% `: ?* Y9 u因為好慘!
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:51 PM:0 r# p& x( M8 G3 o+ r6 c
# W5 p$ j  G. P' \2 b
我都唔係好清楚究竟係咩黎﹖係咪果個死左既女仔個網呀﹖
$ |! q. e+ H3 x. ^  P: B
係呀!5 B" A! Q, M- e! E7 Y& j) h! u. T
我上過時呀咩未死架!$ T( a1 n+ b1 T5 x4 V' G5 j: B
後來我轉左工,冇上網,+ v* [  v& U! b1 U0 l
咁一路冇再上啦!
Originally posted by waterfire at 2005-6-19 07:51 PM:/ x8 f" A8 g9 X3 b

: X5 w5 p8 f# K: ?2 t/ S+ I$ z/ Z, }
有丫, 佢講到好正咁
1 L2 f& D2 z; S- [, L你仲有冇條link?
' \) j# y! K2 j& l3 v; F5 e( G等等!
cant get into the page
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。