<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-26 11:58 PM:
( y9 a( }; l. v7 j" O, ?
- B% X+ s* J: A2 O) m一心二用?
/ E* G- a" F0 r8 V" t% R$ C4 ~( \??
Originally posted by mingP at 2005-8-26 11:57 PM:+ K( y0 y1 P* O

, F$ r" L. p% _& i0 M; w2 D系啊~他很可爱啊~
/ p2 I0 n3 a' E/ I) A; v' t6 f我中意d粗獷d
Originally posted by toro at 2005-8-26 11:59 PM:6 m) n) `  {4 z, Y5 v1 u. V$ z
* o& O& W$ {" z' d  s
我中意d粗獷d
* v; k9 M7 t) i% M- _9 m  j
Originally posted by roykenroy at 2005-8-26 11:56 PM:, f( ~0 o& ^* L
tvb報news...有新仔喎.....
: C& Z/ s8 D$ W# ^4 A有咩???
【icon小偷™】
黑钢都很型~
有冇人知觀塘有咩巴士去東涌呀?要幾耐?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:05 AM:
' Q2 l* y# @' j% K$ B6 c+ v有冇人知觀塘有咩巴士去東涌呀?要幾耐?
3 J$ j) u5 d: q: s  Y
做咩唔坐mtr?
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:05 AM:$ t6 l/ ^# }" J. U. S' B# y% c6 U
有冇人知觀塘有咩巴士去東涌呀?要幾耐?
3 n, l" E1 L& i" k- r; l8 S& V我一定晤知..............=.='''
Originally posted by twh1110 at 2005-8-27 00:06:3 c6 p5 F9 q4 @1 C& H( N; a7 K& T
2 N7 G+ f+ f; k& t5 U' P  D
做咩唔坐mtr?
/ @) J" @" r, Y! N; n怕黑~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:08 AM:$ M: W/ z8 G6 c

5 @0 |1 O+ }; u! W  o怕黑~.~
# y  U* y3 A- o
............=.="
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。