<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:55 AM:& V' x% f' ~1 a: r' m% \5 w
$ Y* q' p- `/ P0 o
有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
1 w% ]1 A( b7 r! {! k4 T. w: B8 U  L因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:58 AM:% F: o' V& b, o% l- c& [2 W

5 {/ l) E! b/ O" c1 r兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
! K2 V% x$ c- q, P' L5 D立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:58 AM:/ P6 s( w0 g) c- T* o

$ R6 M/ t0 C( _9 T1 c. q; V2 G因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
5 I1 }4 \; r$ N
咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00 AM:
  J& Z: {6 c3 V" ]4 q9 d( W  V" ]5 s0 k9 v
立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
, [7 c/ e, I+ F( X/ D
公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:
- E& ]  E8 T4 r+ \- E! O( U. D" z! i- D
咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
4 F: G: Y" m& U+ Q" T5 }' o: |可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:04 AM:
) l# B4 e3 X) G: M0 Z1 X
: I) I! i- z3 q0 `可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
6 _# A0 j6 L1 t% x$ j8 Wmiss系av始祖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:5 O' k) W) z; ]$ `0 h
4 R# g9 u4 s. x# `
公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
0 _8 W( R) L/ k1 k
公孫止?
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:06 AM:* j" i5 L3 z8 T
7 r$ m! N5 M) \3 _9 w9 q
公孫止?
8 T! [& Z# ^: A( B" X9 o8 c9 L
係呀
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00:
; \: H3 M) ]+ b9 O- ^2 ^! _, v- R# q6 h# z3 e1 [
立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
2 a" Y% [; O2 @/ D6 ]7 \
佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,$ w; e* K# Z/ m  q, y2 z" K
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,- U1 a7 @+ z* j- m" Q7 i; W1 ]2 Q# W
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.
  y: v. S9 J7 v9 O6 w  ~) i8 Q* D% r8 [" j$ d9 ]6 q5 E
唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:07 AM:
1 Q2 A; {# K% g; ]( `# ?" ?9 H# l) Y; _0 @* Q* I: e$ w3 C3 w
係呀
1 t# l: M  O/ y% M唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。