<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:30 AM:
; W; P! f. F- X- F  v6 G# P7 \4 f/ }7 n6 Y3 H
塞口好....定塞........................:cool:
( g+ g8 k4 m8 i: p( G
Originally posted by toro at 2005-8-27 00:31:* F! u" T2 I, p! G+ P- i
4 g" A9 P6 ^( S# I
塞你個咀
' N$ r! _9 z( p' X" L  w5 h
留返比你,飲紅酒中
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:33 AM:& S3 v" o. P2 `3 d' h3 l4 @
9 `* D% |" P" J9 F2 K
你飛過黎,我請你
% Y& v$ M+ C* D) A; ]% z我一定會飛過去,但我搞掂D生意先,JUST傾成兩個貨柜既生意,HEE HEE!
1 q7 S5 b1 J4 P5 U' h! I我等一陣都開返支98年既飲下!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-27 12:34 AM:; q' q: m1 o" F% D0 X3 a) U

9 W6 h5 T; ^" S) S1 k! c3 k( D同你一齊拍片呀~
; n" t/ w7 r, _我返反香港lu................
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by toro at 2005-8-27 12:34 AM:
( ]1 w4 Q# G2 t9 ?  F
+ i# S1 i. q* U9 C) ~我要同樂c姐姐玩~~~~~~~
人地都唔so你啦(好直接的)
Originally posted by VictorTan at 2005-8-27 12:25 AM:
) i) h) k0 v& s& L7 Z& G6 A. {7 t, q保頓仔TT走左去邊?
# w2 M2 n# C, c& |
保頓仔~
【icon小偷™】
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:; i  `8 r6 c( E/ w; A& V
7 s3 h2 q2 ~3 h/ X
有没别的酒啊?
8 f% l& P# o! Q. [2 P我不喜欢红酒
  f2 p) o' Z6 R. O2 N咁細個!唔準!飲利賓納啦!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-27 12:36 AM:
+ c6 L) P! C7 K. W! g5 m  R5 K7 Y& m7 u5 }& M! `+ Q3 [/ N, l, L
留返比你,飲紅酒中
7 u" u3 _9 r' _1 @% n) d一個人成支飲曬啊?飲唔曬你點KEEP酒?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by mingP at 2005-8-27 00:35:/ I- R$ Q- L- h" z0 U
2 [3 N! F; U6 j8 S# ~
有没别的酒啊?- o& h2 K" j, d, X- V
我不喜欢红酒
8 E7 J8 G+ X) M& k# p% [你飲開咩酒先?
Originally posted by mingP at 2005-8-27 12:35 AM:$ ?4 t& T: z+ b1 s! h. y, ^9 F
, K( i9 X6 z5 D
有没别的酒啊?, j' `9 {3 |* [  Z8 R* V2 S2 N
我不喜欢红酒
+ i2 T6 L+ B& A# q. `
- K: ]. @$ L& t5 P' ?$ K
紅酒有好多好多種味架,實有一種岩你飲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。