<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-24 11:55 AM:
  |+ _3 x& m( f5 }/ ~
5 P; y, a; u- ^3 z4 `# w' x係呀…本來想買MP3…後來諗諗下買部PDA可以做多幾樣野…- ^% f* n" E/ m

, p* n* V3 a7 Q9 s有無乜野recommand?
+ X' }# ^! `+ H8 p( J$ I4 A
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
走哂啦?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:23 PM:+ e8 _8 I0 F+ y: l0 e3 e+ L: ]+ e3 X
: F) W+ E5 T: j+ k) X" N  C; P  t% d
我最近都買左部hp4700,都可以丫!
" C, ]) ~, U' @' G0 o9 _6 F- ^- u0 z
威威
3 E' y% G5 G* Y- L/ v買左幾錢啊?
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:28 PM:
$ T% B5 m* h* s5 J
- M5 ^8 w7 ?& L: p+ P; O威威
- R7 n9 V' E( g5 Y買左幾錢啊?
9 ?( f' o% L9 r: }7 ]% D$ f- b買左4950囉!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:28 PM:+ O9 O5 {, O5 X& j' n7 \- n( k

, r; d5 m( y8 N: i& V  q5 |5 N買左4950囉!
8 I( P7 Z/ ]# d8 N/ y3 n
功能好唔好用啊??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:30 PM:/ H* z& l" Z- ?. m8 J' b8 d( G
' \4 h5 [7 Y3 `; @9 Y, T$ W
功能好唔好用啊??
8 [5 ^  s# l; r+ K' y' P& I; Aok呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:34 PM:0 m+ J( Z4 y$ s% ?

- x* O- e; F: N7 I0 E. Y4 S$ Ook呀!Load得好快,睇戲一D都冇問題!如果你話功能應該會好多,但係對我黎講唔識用,正在學梗!
8 f- E# r: a! S1 g
我近來都想買部PDA( J  F$ t: F- ]4 ^/ j3 }- b
太多野做! w) Z/ y! X; w3 y% D+ E# H. \
用紙張記下D紙又成日唔見1 W. ?" k. @( A( {5 r) D
正在考慮買水貨定行貨好
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:37 PM:4 u/ P, p) {# _4 J$ b! L& ?
+ ]) ~' e+ R' g
我近來都想買部PDA8 V+ h. z' R- l
太多野做& i+ G  _+ `+ h' m# w8 \2 r5 l
用紙張記下D紙又成日唔見
# ]# L6 q4 ]( P) w5 L正在考慮買水貨定行貨好
9 G4 [6 m$ T( X) L, ]唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 12:39 PM:
3 S* ]2 ?# h( x3 v
8 }- p; D" D7 b4 z8 i/ D3 t  E6 w唔好為左小小而走去買水機,我覺得pda都係買行好!
  E. R) g3 L5 ?; u" M7 D( k0 d1 H: {) Y1 a
而家係咪得番我地兩個??
Originally posted by invisible at 2005-6-24 12:41 PM:1 D  J: f* h* Q4 h4 w4 `* {% ^
: D: N$ l( Z4 g$ `0 x8 e
8 ]" g' D  ?  ~# Y4 z% h
而家係咪得番我地兩個??
3 P* q2 Q  j& x. R4 \1 @, w
我諗係啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。