<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 01:19:
有無試過喺度講某人嘅post俾對方知道左?好鬼大獲咁?
你都冇講名,點會咁易知喎,真係拍戲咩,唔驚嫁
其實今日又同另一批舊同事食buffet,點知無見一排,個助理仔又索左好多!莫非係對我同小師妹嘅試練?真係眼前一亮嫁!
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 01:23 AM:

then below 25 or above??3838 haha
梗係唔話你知......
係到扮下細都好喎!!
哈哈哈~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 01:26 AM:

係描述得太detail............重有我係半個真英文名..........
Originally posted by luxiaofung at 2006/10/21 01:26:

sry ah tata,actually is football lor...most of the guys are like football and girl.
but no money no talk...haha
then why you quote my post ?????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:14 AM:

你又知,追左 post?
都ok,不過比屋企哦真係最唔慣
kaka,where you stay now?confuse plus blur blur
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:23 AM:

咁我o地兩 個拍埋咪極品靚女lor~~^^
你係"極品", 我係"靚女" or 我係"極品", 你係"靚女" 先?

我應該係"極品"~~你係"靚女"~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 01:26 AM:

昨日見到個好型既水瓶卡妙...今日又見到個人馬左輪仔..
唔知我係度會幾時睇到曬12星座呢...
打個招呼先...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 01:28:
係描述得太detail............重有我係半個真英文名..........
原來係咁~不過你都可以放心,
除非你d朋友成日都入ef啦,
and佢地有喜歡追post睇,否則都好難知到你件事既
[quote]Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:24 AM:

你星期日仲有力玩呀 [/quote

dont know oh...depend when i can weak up lor.and depend friends also.
sometime frineds is like ur buddy sometime they are devil...haha,urs know what i mean!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。