<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
部機中毒/ \" n7 _2 E  }1 v, T5 H
off咗先~% R3 e6 }" m6 B" {2 i
【icon小偷™】
will 平時有冇帶團出外?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 03:51 PM:
$ J7 h6 a# D7 e$ D( X& e' N) K, m1 n! x
灣仔呀!
) S6 z) a. {8 u! W3 o" n' f
係囉!唔知佢係唔係問我公司係邊呢!
昨天返晚更,now好''支力'' 88
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 03:51 PM:1 ^1 Y( C2 I7 n/ p, }
部機中毒4 S  |3 r/ ^. X! ?
off咗先~6 q$ w% I$ W: G8 o- S
. T/ P  f0 K. O" I" ~" W禁丈鑊?  88~
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 15:53:4 B! B. M+ {% O* Y
3 B; J) F5 [# B. V/ p, ]$ {
! \) g+ ?$ w/ R  R3 Y) A2 ~& T
55% ~2 M  N' ~7 n% W# z/ i
which company!~!~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 15:51:; v  L. M2 |+ i: M0 V& x1 Y. [) a
部機中毒
0 y% \* P! [6 D# j" Koff咗先~
+ [/ }$ e* L& i% F, ]88
' [" N# M# S1 T' c8 R! e9 Q! ~+ ^
wah~88
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 03:52 PM:& Z  j) a9 B, q5 C+ m; \1 h
will 平時有冇帶團出外?
5 l3 y( v0 ~. j9 H
依家冇啦,依家齋坐寫字樓!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 03:51 PM:
2 ~. J( q6 ~; b  P; }0 W部機中毒
" v; l- K$ X% B  z) c/ l2 |6 Ooff咗先~& Q4 A% m$ l( L) s# x
9 f; N% V* j. w, D" P" u
Originally posted by william303 at 2005-6-24 03:53 PM:' s, x2 E+ q6 _
9 ^$ {# H) y3 Z0 C: M! [
: d  Q+ F" v' k2 z4 s% s0 }+ F
, X8 r- j9 \) {; J) m# \, v& Q$ M
我以為係..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。