<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 06:49 PM:
1 @/ B5 N( A' G9 A/ x4 q2 d- i' D& w& A3 G% R, n# W1 A
係呀,得閒換下形象嘛
. b/ r. |* r: m8 o' ]! W
, h2 U- X/ ?5 }! N5 Z; G4 F7 P我又換
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:47:- b+ R( k* }4 s1 I# D  h1 ^# w

& G6 c+ G3 K3 e! O( l; M我就唔鍾意飲
1 c& ~. j: R# @9 A( \' N
y呀?唔夠味??
Originally posted by crap at 2005-6-24 04:49 PM:3 l5 ~3 ?# O% H- K: \

4 N! _6 F; K& e5 N% G1 b; [% |' G' d  H
無力追~.~3 g1 m0 n' P7 e1 Z
) c" x; u; j. X4 }9 ~9 m, b2 L
通左頂 + 考左試 + 打左好耐牌 =.="
( U7 a3 V3 G- M8 t$ `辛苦哂喎!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:49:; {8 r3 h$ L/ E$ y# m
  l; `0 i. h9 |5 i% i$ ^4 |
大大話話做左十年酒吧佬啦!
7 @! L1 {9 {5 n3 b1 B可以教我調酒嘛??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:50 PM:6 E: U  N; C" O* p: f
' R1 E3 ?* Z( W5 M+ w2 z2 n
y呀?唔夠味??
" V) J* s, J) u4 B! {
唔知!唔係我既口味!
Originally posted by crap at 2005-6-24 16:49:& z9 n+ ]- v3 d

8 B6 e; x9 S% @% u
: [5 S9 ~, u0 n: L無力追~.~
2 P$ ?3 e: i: d6 F. `) T' m9 w. w- n
通左頂 + 考左試 + 打左好耐牌 =.="
& H+ q+ B, `7 Z: S! A1 T
你識打嫁咩??
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:49 PM:
; ]/ u. n+ j9 [. l$ }# b- I# w* S( y/ s) Z* o$ c( |
大大話話做左十年酒吧佬啦!
$ J3 c' j7 b6 j  D) L
movie 中多數bar佬都 好形
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:50 PM:6 I4 @5 F% i4 w1 u

+ Z6 H: j/ T8 K5 {& t" B* C' n可以教我調酒嘛??
# h- Z) [2 l" Y" ^, ~% a% N
當然冇問題啦!不過D酒名全部唔記得點串!
crap 少考完??
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:51 PM:7 n( m- i$ K) I5 k" A4 Z2 t
1 w1 i& \9 h) ]: M- {
movie 中多數bar佬都 好形
% L- \# A+ {6 O. K* P
sorry!我一D唔型,依家重好肥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。