<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:52:- m/ Y4 U, f2 a" A; k
* S- o# v% X7 Z
當然冇問題啦!不過D酒名全部唔記得點串!
5 M) Q: m+ e; @3 y2 ?* A0 p
不是嘛=.="
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:53 PM:# r$ {2 F4 m" k6 K, y8 Q% r4 c

0 {! w. n! n& j* C4 osorry!我一D唔型,依家重好肥
6 v  w% @2 q. @- C, C肥 no problem. 林雪有時都好形
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:53:1 W% s9 k" u+ |+ Y4 B# T% }

! u. f. C! U. n: G' Q" n! T' C" ksorry!我一D唔型,依家重好肥
0 Q8 n) h0 O% E: m) b0 |/ t
拋樽你識唔識呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:53 PM:' W  }# C: j5 Z% {9 I
4 [" B6 U  y' A7 T
不是嘛=.="
) S/ b$ \1 d7 [6 R! b幾年冇點過啦,中文得唔得丫!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:54 PM:
/ ~* W0 r+ |% j' m' A
2 t* G; i# l' E  x% c  m+ c; e1 v8 C拋樽你識唔識呀??
8 o# f& h! \) }: @3 k' g+ f
咁簡單?
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:53 PM:  Z  l' Y, D4 f# f
+ b; N0 Y1 f& N2 I
肥 no problem. 林雪有時都好形
- U; B) o1 d7 M  o) y: j2 a  G' d
邊個黎架?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:55 PM:* G9 V* r5 S$ l3 H6 ^2 l- ?$ x

: c' V! h- h- [0 l: Z邊個黎架?
" K9 G3 X3 U3 ~$ a
有冇睇"PTO"?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:54 PM:% U& H* x8 j2 h; B, L! Y: S

2 i4 G' _7 X) [* Q拋樽你識唔識呀??
5 W. U: z, o& c1 c1 q/ Y0 m不如咁啦,我返屋企搵下,睇下本天書重係唔係度,我post上黎啦!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:54:
% q& f$ p7 ~0 s+ ~6 D- U
0 G" h9 h/ L  v5 N% _- B7 }幾年冇點過啦,中文得唔得丫!
: `  W. S3 \4 _! N$ i7 ~都得既,我之前都有買d書睇下,我幫你譯囉....
% ~1 j- i5 y% k落吧又問過下d酒保...但都係覺得自己好屎
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:57 PM:
# G+ w" x2 D3 L4 E3 ^$ g, L9 g4 f8 `% T5 }3 b% m
有冇睇"PTO"?
. N( U% j- t4 t: Y8 V  p* S& B
sorry!冇睇開喎!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。