<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:09 PM:
7 x9 M/ t6 _! D2 o- k% s; B
' P+ H0 E5 N* z3 x, \, j# @- g<=少過果頭@@"
% k5 U5 r1 ~. f; D再講落去好多人都知我真身架啦!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:10:8 ~# ^, M$ U* j; m2 Y+ E4 u6 r
8 L% Z+ c) T* S
再講落去好多人都知我真身架啦!
5 f* }( v$ F, [) \; K! W+ I2 g而~猛料人士喎....) o- q! U- Z, I7 Z) a
我比我知你係WHO丫....
# D" S! j) t6 L6 R' M我比E-MAIL你喇^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:11 PM:0 G4 j/ S  h# D$ y; o* |5 a' Y6 d
9 r% }8 I1 |' v9 l" A
而~猛料人士喎....$ N7 Y1 }# w: ]; y" C6 w$ h
我比我知你係WHO丫....4 e& H  y$ [3 I7 \
我比E-MAIL你喇^^
7 i. E, c* x; S+ X; s# d唔好咁講啦,小人物一個!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:12:2 z) q/ F/ D& \( c
唔好咁講啦,小人物一個!
2 G$ I0 Y" `6 z6 p+ @+ jyeah~有高手教我調酒呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:13 PM:
. ]9 d3 ~7 p. [: {( B3 r& y/ T( U  l; u( B  Z0 K/ M" H( q' q
yeah~有高手教我調酒呀
: q" c7 @  n2 A) N/ L6 R* G0 J- P
唔好咁大聲呀,我俾人笑架!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 05:13 PM:
, O. I4 T) C- O4 v+ d' K8 a/ p1 y! A# U
yeah~有高手教我調酒呀
! S4 Q7 T) ~# n! t' W0 _2 Y有時間直情去我個fd D吧度玩下!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:14:
9 {' p" Q* `+ S: a/ \7 M唔好咁大聲呀,我俾人笑架!
, o" B: s) B8 A% t. Uokok...低調d
7 s8 ~9 m- e: W
" _! R! l& e2 n; jyeah~有高手教我調酒呀
1 r& Z9 r/ L# P9 M- ]
1 l& z, n$ v: ?/ R
我鐘意調其他野多D
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 17:15:2 ]5 o! J) N$ Q+ j) n9 m

$ P4 S) a. ^% n& I, o有時間直情去我個fd D吧度玩下!
3 M8 f: K; x5 N
有咩好介紹??
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 05:20 PM:% |! {+ w7 V$ i" k3 V1 m
1 U  c4 {: A* \  q, j, ^
5 V6 P# [+ K, E$ p, {
我鐘意調其他野多D
, L! ~) Y2 W# Q* M/ |* M3 I4 p  l  J調情?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。