<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:38:
! F9 J0 S: n  v3 G! h# b% A+ [8 b( D# e. A3 ]
楊過一路好似唔太知佢中意自己
# J4 @6 R" B3 J/ b" q8 l* X* ~; Z
佢係唔知自己放電果種,
/ x. Y; w' U2 A4 q. A# U# s自己缺乏愛,不經意要撩人,1 P7 |5 A* v2 @
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,5 Y: t$ t+ s2 p; N  {2 }, [) ^
綠萼仲釘埋佢先知自己衰,
5 a  ]0 U  x# W& H& m+ H& l
7 V/ i6 W. Q: h3 X" `' ]後尾學我戴面具.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:43 AM:
1 Q# N# m# X( u3 Y' a4 F4 D$ h" M  x# p5 b2 A
佢係唔知自己放電果種,
- H8 J6 y) i4 U0 }. d: R+ \0 ?. ^自己缺乏愛,不經意要撩人,
, B& q; f, Z. N" |程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,
- O" J) T. f3 H. M% j綠萼仲釘埋佢先知自己衰,
- Y/ ~/ M" W& V$ g, N; s. b3 S
; \  e& R) }/ r4 F/ J6 O後尾學我戴面具.
0 T7 C3 I8 k9 g9 S- W8 h* r% B9 G太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:41 AM:  T5 ^. \( O: G1 U

3 I7 M  P1 ~9 w# x; ?溝女王一句「我為你手指痛」就得到少女心,靚仔真係無得講
' ^' `7 P6 q5 `0 |
我e+有d想自殺
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:46:' ?8 [* Z0 o5 u) G* y3 E

( \" `- s0 X6 v" J  P太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
% B2 C# z6 @8 ^$ V驚十六年之約姑姑唔認得.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46:. T- k  B  G0 x5 F6 r

# j' [9 N8 }" Z/ I! X- ~我e+有d想自殺
: J+ H: R+ O* W去死啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46 AM:
8 A  O. D( S( z2 o+ q0 v* z  m( i: e7 A5 f
我e+有d想自殺
6 S4 m! s" c3 m* H: _
唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:48 AM:2 P3 G8 J/ G+ a! C% o

3 B. ]5 ?9 l2 f2 b# f6 u1 o0 L十六年之約姑姑唔認得.
5 c( H1 a6 z& ]. \- O. N  W
黃蓉點得佢透
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49 AM:7 b( H% E8 R  x" ]9 e) G

+ |( K0 P( @& A6 J' d0 R唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
( W( _0 S( o9 D; T* i' d+ }8 M可能係蒙古咁先叫靚仔呢
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49:
* H7 a& y' [' N) E. B6 s7 k  o) B: r5 l. |7 n. y/ O) @' `8 H
唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
' l4 s4 T2 J2 o: v) q" K& T睇電視班人要睇靚麻." e" w! T. B  G! a
' {+ n0 {8 ?9 Y9 U* c. G* R
其實郭靖唔叫醜,方面大耳,普普通通
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:50 AM:
0 Z! ]( E1 [; V7 ~& j& s9 V( u3 q
/ M1 x) D/ o( Y5 b0 ^可能係蒙古咁先叫靚仔呢
4 H+ i5 e) f6 D# c* B  C
所以華箏咁冧?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。