<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
插唔到咀
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:19 PM:
3 C( h2 M2 z6 T
. G4 Q2 Q( v5 Z$ {
7 o$ H& {6 `/ Z3 s- j# |/ E7 }8 o同威哥無緣??
$ G# C6 B! f- Q- c8 E6 KJohn Sir 同我都係手板人, 打英文無咁辛苦
8 A, E% o& Y0 L7 K5 R5 |: I
點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:* p# E& H" q' e/ F& Y
插唔到咀
8 M: P, F2 F* r" e傻啦!又點會呢!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:17 PM:
7 q" ?+ g: q$ f9 ~) p# p- s6 }
* _4 z# h5 P: C同意
: Y4 {2 O# s1 f/ L6 S+ z8 r3 d/ B. \

+ w+ E  X/ K& H' K  R8 Z0 e樹兄 d GIF 好搶眼喎
# z/ H8 Y5 y% X$ Y: r
* i" O7 T! z" d( b% E  @- k2 \7 i3 d+ u威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:
* G& P5 L, ~, |+ l5 R插唔到咀
6 U! w0 t+ e2 q% I2 E6 M3 n

$ H) t! ]) M6 k; t0 T" W嚟, 姐姐陪你傾 ' n0 Y2 i, M4 h. v$ |; Z; M* d
9 C9 O3 A& y: s5 E) {+ d
John Sir 呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:23 PM:
  l1 a* T. g/ Z0 n1 V0 E. R1 C, [* }9 e5 J( l. G5 c

5 T) s) y9 B! c8 w/ Y! P& N  O. j樹兄 d GIF 好搶眼喎
% h/ d- X; Z+ z) Q1 x: e% t" z6 v9 N2 ^9 ~0 V
威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
& P; b# H, x$ C) A% R0 t8 z% K  P5 ~咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:
$ V: y% V! J* U; J* d) C) M! ?0 W0 `8 }& D/ D  B3 y, G1 Y
% D2 E/ y7 m0 k* J  r! L  [8 X) Z/ a( I
嚟, 姐姐陪你傾 4 m1 q5 P; P5 D9 y& S/ D* k& c6 H

% t+ N# E; U' ]John Sir 呢?
& D2 ]% ^% E5 D+ B5 A
好啊,姐姐, T4 b' B) G# N2 q+ _- h

, t4 ~9 g, ^) X' y) a) D4 c' X0 mjohn sir眼訓. 閃了
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:21 PM:
4 e2 n  p0 ?9 V0 i# d
+ h% w+ M8 D; R  G. w點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
# @2 n0 S/ G: r& P7 S
! J; q# a3 @$ s6 \7 ^7 U4 `
梗係對啦, 我哋咁啱撞唔着啫
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:( y. P" M- p) i1 i, ?  P$ I6 m

3 Q5 q& R; p8 o& o
8 m* D$ D0 Q, S嚟, 姐姐陪你傾 " T" a" ]+ _/ g( B

& H5 u. |, P. i3 v  aJohn Sir 呢?
3 g% A4 k7 U4 s- k8 N3 bjohn大導演走左lu
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:25 PM:" j' j# Z, s$ \4 s8 o
2 f; i: ?6 B: J! ]
咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
/ ?7 b) o% j8 E& y; Q" c( ogary?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。