<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:00 AM:8 N+ F/ O" R; O9 P
$ h/ V! Q2 S/ L1 N; [
喟 , 回下我個左冷蟬好喎~~
. V6 T, s% E* o% @7 ], F8 R' P, e叫做好過岳不群,真小人先但無乜感覺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:
, h, |, P1 V! J7 q% P" X& {4 X" v$ s! G: |4 {2 W( @" F& X7 ^3 b
戲唔多,未到肉.
4 J7 Y1 A/ O2 t2 x3 b政治冇對錯,只有成功同失敗.
; G* V, W) h: n9 D+ _# B
絕對同意
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:05 AM:
! O3 V; F+ n2 j( ^, P/ R7 O9 ?( ?
0 ~( n! g$ C% U% J5 e- x! N7 R絕對同意
" ^  l. O7 x( ], L/ O咁 儀琳 係可愛拉卦~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:0 w$ @. k2 S# z) O" Q
0 V2 Z+ W& C  b
戲唔多,未到肉.* `5 p7 F$ N7 G4 A* d* ~
政治冇對錯,只有成功同失敗.
$ i5 Q+ b& T( W& `1 F! x論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08 AM:; ]2 G/ l+ ^& g* f2 M; c

; `1 a: n7 E( {咁 儀琳 係可愛拉卦~~
3 ?5 b+ z# [  \3 ?. R! |
師姑我唔口岩ga噃
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:08 AM:  D4 Z+ d/ p4 Q' u% d7 ^* I1 d
/ w0 X( b# q3 C9 T8 Q7 `9 N, Z
論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
# S9 |$ S7 {- ~* E+ x4 z$ y所以我話佢明刀明槍羅
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:0 l2 y' z4 I" H4 b& e
( Y! d/ |4 K/ w9 f, E( J
所以我話佢明刀明槍羅
' y: W# x" ^# T& E4 v8 b做大事咁好輸蝕,佢唔係做「盟主」嘅材料
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08:
( u6 f* C: T+ P  w! D( y& k1 _% k. Y
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
) O$ k" m3 c$ A8 c/ o
可惜,; y" d- V4 i  |. I7 f2 T
9 y. v! ]- B8 ^, v% Z6 H

) f, w& E3 ^7 i光頭一家三口.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:
( ^. ~" `, c/ v" H1 U, I: [' F5 i+ b9 s7 _* Z: l
所以我話佢明刀明槍羅
6 w, V& @  i, }/ o7 T5 c; X
而且佢嘅領袖魅力嘅夠…
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:12 AM:
1 b( _1 l# A# Q  x
4 }  J7 W' {( z3 V3 n8 S0 X5 C可惜," A) T# b1 H$ e, E; Z

* F6 n, U8 x! |* ?; c- z( @, f2 \6 w% O) z& N2 t
光頭一家三口.
/ V/ ~5 X$ \) ^. z, P( R: F
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。